loader image
- Юна Українка подарувала Бориспільським кінологам «крилату конячку» яка виконує бажання. Днями, співробітники Кінологічного центру поліції Борисполя, які разом із ЗСУ та ТРО боронять рубежі Броварів, отримали цінний подарунок. Про це повідомляє прес-служба Кінологічного центру поліції в Київській області. Для наших відважних воїнів юна українка намалювала ліс, мирне небо та крилату конячку. За словами художниці, лоша здатне виконувати бажання. Варто лише доторкнутися до нього та подумати про те, чого хочеться найбільше. Картину юної мисткині передали на місце дислокації оборонців Берегині-волонтерки, які вже тривалий час докладають надлюдських зусиль аби забезпечувати воїнів усім необхідним. За бажанням авторки витвір потрапив саме до поліцейських кінологів. -
Меню Закрити

14 пам’ятних порад для кухні

/ 5. оценок:

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Мені здавалося, що я знаю про кухню все! Але ці поради господаркам стали справжнім кулінарним «откровением»… Назвати їх корисними – нічого не сказати! Навіть звичайні страви можна готувати інакше, а звичні продукти приховують безліч загадок! Нехай ці маленькі підказки допоможуть Вам проводити час на кухні з душею!

Отже, пам’ятні поради для кухні:

1. Соус для жаркого чи будь-який соус до м’яса придбає додаткову пікантність, якщо додати в нього 2 щіпки розчинної кави. Звучить дивно, але смак – незрівнянний!

2. Додайте в ємність з молоком щіпку солі. Це перешкодить молоку скиснути і продовжить його термін зберігання!

3. Рецепт для справжніх гурманів і любителів картоплі! Наріжте 2 яблука, збризніть їх лимонним соком і тушкуйте у вершковому маслі. Потім додайте в готове картопляне пюре вершково-яблучну суміш і молоко або вершки. Виходить оригінальне, дуже пікантне блюдо!

4. Щоб визначити свіжість риби, помістіть її в ємність з прохолодною водою. Якщо вона опускається на дно – риба свіжа, її можна вживати в їжу.
Несвіжа риба тут же спливе!
Риба буде відмінно чиститься, якщо її натерти перед чищенням оцтом і залишити на пару хвилин.

5. Щоб домогтися ідеальної прозорості холодцю, додайте в нього за 10 хвилин до закінчення варіння 2-3 яєчні шкарлупи.

6. Якщо шампанське видихнуло, киньте в нього кілька родзинок!
Це поверне напою ігристість і багатий смак.

7. Молоко ніколи не пригорить, якщо Ви ополоснете каструлю холодною водою перед кип’ятінням. Змастивши краї каструлі вершковим маслом, Ви вбережете молоко від википання!

8. Ізюм буде неймовірно соковитим і смачним, якщо перед вживанням замочити його в теплому лимонному соці.

9. Тушковане м’ясо приготується швидше і буде дуже м’яким, якщо при гасінні додати в нього 1-2 столові ложки оцту.

10. Рецепт корисного домашнього майонезу на швидку руку: додайте в сметану розтертий жовток круто звареного яйця і 1 чайну ложку гірчиці.

11. Неперевершено смачним вийде рис, приготований з соком грейпфрута (на 1 склянку рису – половинка грейпфрута).

12. Зберігайте харчову плівку в холодильнику! Холодна харчова плівка не рветься і не липне до рук, поводитися з нею набагато легше.

13. Спробуйте додати в омлет газовану воду замість молока або звичайної води. Вийде неймовірно пишне блюдо!

14. Секрет для випічки з незабутнім ароматом! Помістіть в ємність з цукром для випічки спеції: кардамон, корицю (паличку або мелену), частинки шкірки лимона або лайма, сушену м’яту, гвоздику, бадьян… Приготовані з таким смачним і приємним на запах цукром, страви будуть абсолютно особливими!

Намагаючись здивувати і порадувати своїх домашніх, жінки здатні на відчайдушні кухонні подвиги.

Пам’ятайте про те, що будь-яку справу можна спростити, якщо дізнатися про неї побільше!

Готуйте із задоволенням!

Переглядів:: 1
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
guest
0 коментарiв
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Авторизація
*
*
Генерація паролю
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x
()
x