loader image
- Юна Українка подарувала Бориспільським кінологам «крилату конячку» яка виконує бажання. Днями, співробітники Кінологічного центру поліції Борисполя, які разом із ЗСУ та ТРО боронять рубежі Броварів, отримали цінний подарунок. Про це повідомляє прес-служба Кінологічного центру поліції в Київській області. Для наших відважних воїнів юна українка намалювала ліс, мирне небо та крилату конячку. За словами художниці, лоша здатне виконувати бажання. Варто лише доторкнутися до нього та подумати про те, чого хочеться найбільше. Картину юної мисткині передали на місце дислокації оборонців Берегині-волонтерки, які вже тривалий час докладають надлюдських зусиль аби забезпечувати воїнів усім необхідним. За бажанням авторки витвір потрапив саме до поліцейських кінологів. -
Меню Закрити

5 гарячих коктейлів на Різдво

/ 5. оценок:

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Взимку всі живі істоти використовують свої оригінальні і неповторні способи порятунку від холоду.
Птахи злітаються в міста – ближче до людей і очманілої їжі.
Ведмеді впадають у зимову сплячку. Риби вмерзают в лід – до наступної весни.

А щоб вам зігрітися холодними вечорами, ми підготували 5 гарячих коктейлів на Різдво, які ви можете зробити самі.

1. На основі вина – пунш GASPARE’S WINTER PUNCH

Вам знадобиться:
– ¾ склянки гіркого лікеру Campari
– ¾ склянки апельсинового лікеру
– 2 пляшки червоного вина середньої щільності
– 6 склянок журавлинного соку
– 1 склянка свіжої або замороженої журавлини
– ½ склянки ізюму
– ½ склянки цукру
– Цедра 1 апельсина
– 6 паличок кориці
– 10 цілих гвоздик
– 10 горошин запашного перцю
– 6 цілих анісових зірочок
– 1 цілий мускатний горіх
– 1 чайна ложка мигдального екстракту

Як робити:
Розсортувати журавлину, відкинувши зіпсовані ягоди. Промити і висипати в каструлю з родзинками, цедрою апельсина, корицею, гвоздикою, запашним перцем, мускатним горіхом і журавлинним соком. Довести до кипіння на сильному вогні, накрити кришкою і тушити на слабкому вогні 20 хвилин – для змішування ароматів. Додати вино, цукор і пропарити на вогні 6-8 хвилин. Не доводити до кипіння! Додати Campari, апельсиновий лікер і мигдальний екстракт. Прибрати з міксу ягоди журавлини і розлити по чашках для пуншу. Прикрасити паличкою кориці й анісу.

2. На основі сидру – LA ESQUINA TEQUILA-INFUSED CIDER

Що потрібно:
– 4,5 літра свіжовичавленого несолодкого яблучного сидру
– 5 гвоздик
– 2 зірочки анісу
– 1-4 шматочка Canela (мексиканська кориця – можна замінити звичайною корицею)
– 2 апельсини, розрізані на чотири частини

Як робити:
Протягом 3 хвилин в маленькій каструлі злегка обсмажити на середньому вогні спеції. Обсмажені спеції змішати з соком і апельсиновими частками в каструлі і закип’ятити. Продовжити кип’ятити на повільному вогні протягом 10 хвилин. Готовий напій в теплому вигляді розлити по склянках.

3. На основі чаю – THE MIRAGE

Що знадобиться:
– 20-25 мл єгипетського м’ятного чаю
– 20-25 мл рому Privateer
– 20-25 мл простого сиропу
– 20-25 мл свіжого соку лайма
– 2-3 краплі біттера Angostura

Як робити:
Змішати всі інгредієнти. Розлити в склянки і прикрасити листям м’яти. Найкраще поєднується з вином
Chandon Brut.

4. На основі рому – JAMAICAN HOT BUTTERED RUM

Що потрібно:
– 450 г коричневого цукру
– 10-15 г вершкового масла
– Щіпка солі
– 10 мл свіжого яблучного сидру
– 15 мл свіжого імбирного соку
– Половина чайної ложки мускатного горіха
– Половина чайної ложки запашного перцю

Що робити:
Змішати всі інгредієнти і довести до кипіння. Відразу зняти і дати охолонути. Зберігати в холодильнику. В залежності від індивідуальних смаків, можна додати трохи улюбленого рому, води і розмішати.

5. На основі рому – Truffled Hot Buttered Rum

Що потрібно:
– 45 мл рому Appleton Reserve
– 15 мл лікеру Licor 43
– 10 мл лікеру All Spice Dram
– 15 мл імбирного сиропу
– Окріп
– 1 чайна ложка трюфельної олії

Як робити:
Розігріти келих. Додати в келих всі інгредієнти, потім масло. Після змішання натерти корицю на тертці і посипати в келих.

Бажаємо Вам теплого вечора і приємного Різдва!

Переглядів:: 5
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
guest
0 коментарiв
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Авторизація
*
*
Генерація паролю
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x
()
x