Як правильно і смачно приготувати вдома головний напій зими – глінтвейн. Але наш глінтвейн буде трохи незвичайним – безалкогольним, на основі соку, але не менш смачний.
Отже, давайте приготуємо безалкогольний глінтвейн за нашим рецептом.
Що нам портібно (інгредієнти) для безалкогольного шлінтвейну:
– 1 літр соку з червоного винограду;
– Апельсин (половинка);
– 2 палички кориці;
– 5 гвоздик;
– 2 лаврових листики;
– 2 гілочки чебрецю;
– 2 ст. л. цукру.
Спосіб приготування:
Апельсин помийте і поріжте кружечками. Половину з них ми використаємо для приготування глінтвейну.
У невелику каструлю вилийте сік, додайте всі спеції, цукор і половину апельсинових кілець.
Поставте на маленький вогонь і варіть протягом 10 хвилин. Слідкуйте, щоб ваш глінтвейн не кипів.
Подавайте цей напій як в гарячому, так і в холодному вигляді. При подачі додайте в кожну склянку по кружечку апельсину як прикрасу.