195.16.88.9 - Linux - whoami(krist287) - uid(1574) gid(1676)
kaylin

·

ϴΪ
ϼĿ¼ʱ޸ʱ
_.well-knownɾ 07552022-07-26 20:57:462022-04-19 08:48:45-
_ldɾ 07552022-07-26 20:55:402022-04-18 21:30:13-
_puɾ 07552022-07-26 20:55:422022-04-19 06:15:13-
doskaɾ 07552022-07-26 20:57:462022-05-13 00:21:36-
gboɾ 07552022-07-26 20:55:422022-04-21 16:29:19-
katalogɾ 07552022-07-26 20:55:422022-05-13 00:20:58-
nailɾ 07552022-07-26 20:55:502022-06-17 13:21:44-
testɾ 07552022-07-26 20:55:422022-04-18 15:34:19-
wakenɾ 07552022-08-11 02:53:342022-08-11 02:53:34-
wp-adminɾ 07552022-08-11 06:04:242022-08-11 06:04:24-
wp-contentɾ 07552022-08-12 03:45:082022-08-12 03:45:08-
wp-includesɾ 07552022-07-26 20:55:502022-04-18 17:42:24-
.htaccess 04442022-08-11 06:04:352022-08-11 06:04:3521.22 K
Damiendep 06442022-08-11 03:43:202022-08-11 03:43:209.20 K
fibber.php 06442022-08-11 01:48:402022-08-11 01:48:4016.68 K
google5f28cd50ed83a936.html 06442022-07-26 20:55:422022-04-24 10:15:3853 B
index.php 04442022-08-12 03:45:082022-04-18 20:09:526.33 K
license.txt 06442022-07-26 20:57:462022-04-18 20:09:5219.45 K
readme.html 06442022-07-26 20:55:502022-04-18 20:10:487.26 K
robots.txt 06442022-08-11 03:34:222022-08-11 03:34:22193 B
wp-activate.php 06442022-08-12 03:44:192022-04-18 20:09:527.00 K
wp-blog-header.php 06442022-08-12 03:44:232022-04-18 20:09:52351 B
wp-comments-post.php 06442022-07-26 20:55:502022-04-18 20:10:362.28 K
wp-config-sample.php 06442022-07-26 20:55:392022-04-18 20:10:482.93 K
wp-config.php 06442022-08-12 03:44:342022-04-18 20:09:523.69 K
wp-cron.php 06442022-08-12 03:44:392022-04-18 20:09:523.85 K
wp-links-opml.php 06442022-08-12 03:44:442022-04-18 20:09:522.44 K
wp-load.php 06442022-08-12 03:44:502022-04-18 20:09:523.81 K
wp-login.php 06442022-08-12 03:44:562022-04-18 20:09:5246.79 K
wp-mail.php 06442022-08-12 03:45:012022-04-18 20:09:528.38 K
wp-settings.php 06442022-07-26 20:55:502022-04-18 20:10:3622.49 K
wp-signup.php 06442022-08-12 03:45:082022-04-18 20:09:5231.21 K
wp-trackback.php 06442022-08-12 03:29:132022-04-18 20:09:524.64 K
wp.php 06442022-08-11 01:49:212022-08-11 01:49:21453 B
xmlrpc.php 06442022-08-12 03:37:132022-04-18 20:09:523.16 K
Ŀ¼[12] - ļ[23] - [0755]
Linux sr47.hostlife.net 3.10.0-962.3.2.lve1.5.49.el6h.x86_64 #1 SMP Thu Mar 4 07:40:03 EST 2021 x86_64
Apache/2
Домашні шпроти із салаки: рецепт дня – Це Бориспіль – сайт міста Бориспіль
loader image
- Юна Українка подарувала Бориспільським кінологам «крилату конячку» яка виконує бажання. Днями, співробітники Кінологічного центру поліції Борисполя, які разом із ЗСУ та ТРО боронять рубежі Броварів, отримали цінний подарунок. Про це повідомляє прес-служба Кінологічного центру поліції в Київській області. Для наших відважних воїнів юна українка намалювала ліс, мирне небо та крилату конячку. За словами художниці, лоша здатне виконувати бажання. Варто лише доторкнутися до нього та подумати про те, чого хочеться найбільше. Картину юної мисткині передали на місце дислокації оборонців Берегині-волонтерки, які вже тривалий час докладають надлюдських зусиль аби забезпечувати воїнів усім необхідним. За бажанням авторки витвір потрапив саме до поліцейських кінологів. -
Меню Закрити

Домашні шпроти із салаки: рецепт дня

/ 5. оценок:

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Домашні шпроти – це ідеальна закуска. По-перше, для її приготування знадобиться всього півтори години. По-друге, всі інгредієнти натуральні, можна без побоювань годувати такими шпротами дітей. А по-третє, фінансові витрати будуть мінімальними.

Так що читай і зберігай наш рецепт!

Інгредієнти:

  • 1 кг кільки, мойви або салаки;
  • 7 лаврових листів;
  • 1 стакан чайної заварки;
  • 200 мл. рафінованої соняшникової олії;
  • 2 жменьки цибулиння;
  • 1 ч. л. цукру;
  • 3 ч. л. морської солі;
  • 5 горошків чорного перцю.

    Рецепт приготування

    1. Для початку потрібно почистити рибу. Голови і плавники відрізаємо, нутрощі витягуємо. Хвости можна залишити. А потім гарненько промиваємо її під проточною водою.

    2. Викладаємо рибу шарами в каструлю з товстим дном. Наприклад, відмінно підійде казанок або глибока сковорода.

    3. Перемішуємо лавровий лист, чайну заварку, лушпиння цибулі, цукор, перець і сіль з рослинним маслом. Після чого виливаємо отриману суміш на рибу. І на маленькому вогні тушкуємо під кришкою протягом 90 хвилин.

    4. Через 90 хвилин потрібно зняти рибу з вогню і дати повністю охолонути при кімнатній температурі. Після цього перекладаємо шпроти в скляну баночку і відправляємо в холодильник.

  • Переглядів:: 1
    Share on facebook
    Share on telegram
    Share on twitter
    guest
    0 коментарiв
    Межтекстовые Отзывы
    Посмотреть все комментарии
    Авторизація
    *
    *
    Генерація паролю
    0
    Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x
    ()
    x