loader image
- Юна Українка подарувала Бориспільським кінологам «крилату конячку» яка виконує бажання. Днями, співробітники Кінологічного центру поліції Борисполя, які разом із ЗСУ та ТРО боронять рубежі Броварів, отримали цінний подарунок. Про це повідомляє прес-служба Кінологічного центру поліції в Київській області. Для наших відважних воїнів юна українка намалювала ліс, мирне небо та крилату конячку. За словами художниці, лоша здатне виконувати бажання. Варто лише доторкнутися до нього та подумати про те, чого хочеться найбільше. Картину юної мисткині передали на місце дислокації оборонців Берегині-волонтерки, які вже тривалий час докладають надлюдських зусиль аби забезпечувати воїнів усім необхідним. За бажанням авторки витвір потрапив саме до поліцейських кінологів. -
Menu Close

Як готувати ролли з шинкою і рибою

/ 5. оценок:

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Не складна та дуже чудова закуска до столу, готується за 30 хвилин.

Інгредієнти для роллів з шинкою і рибою (на 20 порцій):
– лаваш (тонкий) – 2 листи.

Для першої начинки:
– перець солодкий – по 1 шт. жовтого і зеленого кольору;
– шинка – 200 г.;
– майонез «Оливковий з прованськими травами » – 100 мл.;
– гірчиця – 1 ч.л.;
– кріп – 1 пучок.

Для другої начинки:
– філе червоної риби слабосоленої – 200 г.;
– сир вершковий або сирний – 200 г.;
– майонез «Провансаль » – 50 мл.;
– кріп – 1 пучок;
– лимон – 1 шт.

Як готувати ролли з шинкою і рибою:

Готуємо пасту для рулетів з солодким перцем. Змішати майонез, гірчицю, подрібнений кріп, приправити сіллю і перцем.

Готуємо пасту для рулетів з рибою. Вершковий сир перекласти в миску, додати майонез, подрібнений кріп, лимонний сік, натерту на дрібній тертці цедру. Перемішати.

Духовку розігріти до 180 ° С. Перці розрізати навпіл, видалити серцевину, викласти на деко, скропити рослинним маслом. Запекти в духовці, 20 хвилин, потім перекласти в миску, накрити плівкою і залишити на 10 хвилин. Зняти з перців шкірку, м’якоть нарізати соломкою.

Рибу нарізати тонкими пластинками.

Один лаваш змастити сумішшю майонезу, гірчиці і кропу, зверху викласти нарізані перці і шинку скибочками. Другий лаваш змастити вершковим сиром з майонезом і зеленню, а зверху покласти шматочки риби.

Згорнути лаваші в рулети, нарізати шматками у вигляді ролів шириною приблизно 2,5-3 см.

Порада: перець для ролів з шинкою годі й запікати, якщо обмежений час приготування. Нарізати при цьому перець необхідно дуже тонкою соломкою.

Смачного!

Переглядів:: 1
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
guest
0 коментарiв
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Authorisation
*
*
Password generation
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x
()
x