loader image
- Юна Українка подарувала Бориспільським кінологам «крилату конячку» яка виконує бажання. Днями, співробітники Кінологічного центру поліції Борисполя, які разом із ЗСУ та ТРО боронять рубежі Броварів, отримали цінний подарунок. Про це повідомляє прес-служба Кінологічного центру поліції в Київській області. Для наших відважних воїнів юна українка намалювала ліс, мирне небо та крилату конячку. За словами художниці, лоша здатне виконувати бажання. Варто лише доторкнутися до нього та подумати про те, чого хочеться найбільше. Картину юної мисткині передали на місце дислокації оборонців Берегині-волонтерки, які вже тривалий час докладають надлюдських зусиль аби забезпечувати воїнів усім необхідним. За бажанням авторки витвір потрапив саме до поліцейських кінологів. -
Меню Закрити

Господині в записничок: 12 порад які стануть у нагоді на кухні

/ 5. оценок:

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Кожна господиня має у своєму записничку сімейні рецепти та слушні поради. Пропонуємо додати ще 12 невеличких але корисних порад.

• Якщо потрібно заточити кухонний ніж, а під рукою не має спеціального обладнання, візьми старе керамічне горнятко. Лезо ножа обполосни у холодній воді. Горнятко переверни догори дном (кромка на дні горнятка повинна бути шорсткою). Прикладаючи невелике зусилля, різким рухом проведи лезом ножа у напрямку від ручки до кінчика (рух на себе) двічі з одного боку леза, поверни лезо іншим боком і повтори рух. Зазвичай достатьо по 6-8 таких рухів з обох боків, щоби ніж заточився. Сполосни лезо ножа холодною водою і спробуй щось нарізати.

• Яловичина вийде м’якою і ніжною, якщо замаринувати її в майонезі на півгодини перед приготуванням.

• Щоби баклажан не гірчив, наріжте його, посипте сіллю і дайте постояти. Потім промийте у холодній воді.

• Мигдаль легше очистити, якщо занурити його в окріп на 3 хвилини, а потім – кинути в холодну воду.

• Щоб зі сметани вийшов ідеальний крем, додайте до неї сирий білок під час збивання.

• Киньте дрібку солі в мелену каву перед приготуванням – і смак улюбленого напою стане яскравішим.

• Змастіть м’ясо медом, коньяком з водою або гранатовим соком, щоб отримати рум’яну хрустку скоринку.

• Додайте в м’ясний бульйон промиту бананову шкірку – і м’ясо вийде м’яким.

• Обваляйте шматочки яблук для шарлотки в борошні, щоб вони потім не збилися в купу.

• Спробуйте використовувати подрібнені горіхи замість сухарів для панірування – вийде смачніше.

• Завжди давайте смаженому м’ясу час охолонути. Це покращить його смак.

• Вінегрет буде смачніший, якщо додати туди 1 столову ложку перевареного молока і дрібку цукру.

Ось такі прості але ж корисні 12 порад ми сьогодні підготували для твого записничка.

Переглядів:: 1

Автор публікації

Офлайн 4 дні

admin

0
Коментарі: 2Публікації: 7862Реєстрація: 08-03-2022
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
guest
0 коментарiв
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x
()
x