loader image
- Юна Українка подарувала Бориспільським кінологам «крилату конячку» яка виконує бажання. Днями, співробітники Кінологічного центру поліції Борисполя, які разом із ЗСУ та ТРО боронять рубежі Броварів, отримали цінний подарунок. Про це повідомляє прес-служба Кінологічного центру поліції в Київській області. Для наших відважних воїнів юна українка намалювала ліс, мирне небо та крилату конячку. За словами художниці, лоша здатне виконувати бажання. Варто лише доторкнутися до нього та подумати про те, чого хочеться найбільше. Картину юної мисткині передали на місце дислокації оборонців Берегині-волонтерки, які вже тривалий час докладають надлюдських зусиль аби забезпечувати воїнів усім необхідним. За бажанням авторки витвір потрапив саме до поліцейських кінологів. -
Меню Закрити

Компот з черешні: Робимо заготовки на зиму

/ 5. оценок:

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Як і будь-які інші фрукти і ягоди, черешню їдять переважно в сирому вигляді, особливо враховуючи, що її сезон недовгий. Але ще черешню заготовляють на зиму: варять варення і компоти.

Літо добре тим, що можна вдосталь поїсти улюблених ягід і фруктів. Але не варто забувати і про домашні заготовки на зиму. Солодкий і ароматний компот з черешні буде нагадувати про теплі дні під час довгої зими.

Для консервування відбирають стиглі черешні, що вже дозріли на дереві. Заготовки зазвичай роблять з черешні темного або світло-жовтого забарвлення. На час підготовчих робіт черешню поміщають в холодну чисту воду, щоб оберегти ягоди від потемніння.

Компот з черешні можна варити різними способами: з кісточками, без кісточок, в цукровому сиропі і т.д. Але крім чудового смаку, важливо зберегти в компоті всі корисні речовини і вітаміни.

Головне при приготуванні черешневого компоту – правильно розрахувати кількість цукру. Черешня, в порівнянні з вишнею, набагато солодша, відповідно, і цукру потрібно класти менше. Черешневий компот можна не тільки заготовляти на зиму, а й готувати влітку в якості прохолодного напою.

Рецепт компоту із черешні

Компот з черешні бажано закочувати в 3-літрові банки.

Інгредієнти:
• Черешня з кісточками – 5 склянок;
• Цукор (пісок) – 1,5 склянки;
• Вода – 3 л.

Як приготувати компот з черешні на зиму: Перебрати ягоди, промити і відкинути на друшляк. Довести до кипіння в каструлі 3 літри води. Наповнити простерилізовану банку черешнею, поставити її у велику миску. Наповнити її окропом до самого верху, прикрити кришкою і залишити
на 10-15 хвилин.

Потім злити воду без ягід в чисту каструлю і додати цукор. Готувати до повного розчинення кристалів цукру. Налити отриманий сироп в банку з ягодами до самого верху і закатати. Якщо сиропу недостатньо, долити киплячу воду. Перевернути банку вниз дном і закутати рушником. Залишити до повного охолодження.

Компот з черешні буде готовий до вживання через місяць. Якщо компот здасться занадто солодким, його можна розбавити мінералкою або кип’яченою водою.

Переглядів:: 1
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
guest
0 коментарiв
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
Пароль не введено
*
Генерація паролю
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x
()
x