loader image
- Юна Українка подарувала Бориспільським кінологам «крилату конячку» яка виконує бажання. Днями, співробітники Кінологічного центру поліції Борисполя, які разом із ЗСУ та ТРО боронять рубежі Броварів, отримали цінний подарунок. Про це повідомляє прес-служба Кінологічного центру поліції в Київській області. Для наших відважних воїнів юна українка намалювала ліс, мирне небо та крилату конячку. За словами художниці, лоша здатне виконувати бажання. Варто лише доторкнутися до нього та подумати про те, чого хочеться найбільше. Картину юної мисткині передали на місце дислокації оборонців Берегині-волонтерки, які вже тривалий час докладають надлюдських зусиль аби забезпечувати воїнів усім необхідним. За бажанням авторки витвір потрапив саме до поліцейських кінологів. -
Меню Закрити

Кращі рецепти млинців на сметані

/ 5. оценок:

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Млинці на сметані – просте, але оригінальне блюдо на кожен день. Ми відібрали для вас найкращі рецепти млинців на сметані.

Рецепт 1.

Інгредієнти:
– Три склянки борошна;
– Кілька яєць;
– Склянка сметани;
– Кілька пучок солі.

Як приготувати млинці на сметані:
Збивайте сметану з сіллю, поступово додаючи жовтки. Повинна утворитися щільна піна.
Безперервно помішуйте компоненти і всипати борошно. Додайте збиті білки і перемішайте всі інгредієнти. Млинці випікайте на рослинному маслі.

Подавати млинці з медом або джемом.

Рецепт 2.

Інгредієнти:
– Дві склянки води,
– Кілька яєць,
– Дві великі ложки сметани,
– По столовій ложці рослинного масла і цукрової пудри,
– Кілька пучок солі

Приготування млинців на сметані:
Віночком збийте яйця. Потім додайте сметану, сіль і цукрову пудру.
Збийте інгредієнти і додайте воду. Поступово введіть борошно, не допускаючи утворення грудочок.
Влийте масло, все перемішайте. Випікайте на сковороді на великому вогні.

Рецепт 3.

Приготування та інгредієнти:
Розітріть сім яєць зі столовою ложкою цукру і дрібкою солі.
Додайте дві столові ложки сметани і влийте третю частину молока (всього на рецепт потрібно 1 літр). Все перемішайте. Потім всипте борошно. Тісто має бути, як густа сметана.
Поступово додайте молоко, що залишилося (тоді у вас не буде грудок). Тепер тісто виходить рідким. У розпечену сковороду влийте столову ложку рослинної олії.
Безперервно помішуючи тісто, влийте в нього назад масло зі сковороди. Розливайте тісто тонким шаром (беріть 1/3 черпачка). Млинці будуть ніжними і тонкими. Змастіть їх вершковим маслом.

Переглядів:: 7
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
guest
0 коментарiв
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Авторизація
*
*
Генерація паролю
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x
()
x