loader image
- Юна Українка подарувала Бориспільським кінологам «крилату конячку» яка виконує бажання. Днями, співробітники Кінологічного центру поліції Борисполя, які разом із ЗСУ та ТРО боронять рубежі Броварів, отримали цінний подарунок. Про це повідомляє прес-служба Кінологічного центру поліції в Київській області. Для наших відважних воїнів юна українка намалювала ліс, мирне небо та крилату конячку. За словами художниці, лоша здатне виконувати бажання. Варто лише доторкнутися до нього та подумати про те, чого хочеться найбільше. Картину юної мисткині передали на місце дислокації оборонців Берегині-волонтерки, які вже тривалий час докладають надлюдських зусиль аби забезпечувати воїнів усім необхідним. За бажанням авторки витвір потрапив саме до поліцейських кінологів. -
Меню Закрити

Мариновані кабачки за годину: рецепт тижня

/ 5. оценок:

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Смачні мариновані кабачки стануть відмінною закускою, готуються елементарно, а вже через годину їх можна буде їсти.

Що нам потрібно
• Кабачки – скільки забажаєте;
• Сіль – на кожні 500 гр. кабачків знадобиться 0,5 ч.л. солі;
• Олія соняшникова – 100 мл.;
• Оцет – 3 ст.л.;
• Мед – 2 ч.л.;
• Часник – 2-3 зубчики;
• Мелений чорний перець, свіжа або суха зелень – за смаком.

Спосіб приготування

Крок 1. Кабачки ретельно промиваємо під проточною водою кілька разів, так як страва не піддається термічній обробці.
Крок 2. Шкірку чистимо і нарізаємо тонкими пластинами спеціальним ножем.
Крок 3. Потім перекладаємо кабачки в підходящу ємність і солимо. Ми залишаємо на 30 хвилин.
Крок 4. Дрібно рубаємо зелень і часник.
Крок 5. Готуємо маринад. У мисці ретельно змішуємо рослинне масло, оцет 9%, зелень, часник, перець чорний мелений і мед. Мед можна замінити цукром.
Крок 6. Кабачки злегка віджимаємо і видаляємо з них зайву рідину.
Крок 7. Акуратно додаємо в кабачки маринад і перемішуємо.

Через годину мариновані кабачки будуть готові.

Смачного!

Переглядів:: 2
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
guest
0 коментарiв
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Авторизація
*
*
Генерація паролю
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x
()
x