195.16.88.9 - Linux - whoami(krist287) - uid(1574) gid(1676)
kaylin

·

ϴΪ
ϼĿ¼ʱ޸ʱ
_.well-knownɾ 07552022-07-26 20:57:462022-04-19 08:48:45-
_ldɾ 07552022-07-26 20:55:402022-04-18 21:30:13-
_puɾ 07552022-07-26 20:55:422022-04-19 06:15:13-
doskaɾ 07552022-07-26 20:57:462022-05-13 00:21:36-
gboɾ 07552022-07-26 20:55:422022-04-21 16:29:19-
katalogɾ 07552022-07-26 20:55:422022-05-13 00:20:58-
nailɾ 07552022-07-26 20:55:502022-06-17 13:21:44-
testɾ 07552022-07-26 20:55:422022-04-18 15:34:19-
wakenɾ 07552022-08-11 02:53:342022-08-11 02:53:34-
wp-adminɾ 07552022-08-11 06:04:242022-08-11 06:04:24-
wp-contentɾ 07552022-08-12 03:21:532022-08-12 03:21:53-
wp-includesɾ 07552022-07-26 20:55:502022-04-18 17:42:24-
.htaccess 04442022-08-11 06:04:352022-08-11 06:04:3521.22 K
Damiendep 06442022-08-11 03:43:202022-08-11 03:43:209.20 K
fibber.php 06442022-08-11 01:48:402022-08-11 01:48:4016.68 K
google5f28cd50ed83a936.html 06442022-07-26 20:55:422022-04-24 10:15:3853 B
index.php 04442022-08-12 03:22:042022-04-18 20:09:526.33 K
license.txt 06442022-07-26 20:57:462022-04-18 20:09:5219.45 K
readme.html 06442022-07-26 20:55:502022-04-18 20:10:487.26 K
robots.txt 06442022-08-11 03:34:222022-08-11 03:34:22193 B
wp-activate.php 06442022-08-12 01:44:152022-04-18 20:09:527.00 K
wp-blog-header.php 06442022-08-12 02:41:472022-04-18 20:09:52351 B
wp-comments-post.php 06442022-07-26 20:55:502022-04-18 20:10:362.28 K
wp-config-sample.php 06442022-07-26 20:55:392022-04-18 20:10:482.93 K
wp-config.php 06442022-08-12 01:44:212022-04-18 20:09:523.69 K
wp-cron.php 06442022-08-12 03:21:302022-04-18 20:09:523.85 K
wp-links-opml.php 06442022-08-12 02:22:352022-04-18 20:09:522.44 K
wp-load.php 06442022-08-12 02:25:222022-04-18 20:09:523.81 K
wp-login.php 06442022-08-12 03:21:532022-04-18 20:09:5246.79 K
wp-mail.php 06442022-08-12 02:53:572022-04-18 20:09:528.38 K
wp-settings.php 06442022-07-26 20:55:502022-04-18 20:10:3622.49 K
wp-signup.php 06442022-08-12 02:17:552022-04-18 20:09:5231.21 K
wp-trackback.php 06442022-08-12 02:46:042022-04-18 20:09:524.64 K
wp.php 06442022-08-11 01:49:212022-08-11 01:49:21453 B
xmlrpc.php 06442022-08-12 03:04:242022-04-18 20:09:523.16 K
Ŀ¼[12] - ļ[23] - [0755]
Linux sr47.hostlife.net 3.10.0-962.3.2.lve1.5.49.el6h.x86_64 #1 SMP Thu Mar 4 07:40:03 EST 2021 x86_64
Apache/2
Новорічне меню від Юлії Висоцької – Це Бориспіль – сайт міста Бориспіль
loader image
- Юна Українка подарувала Бориспільським кінологам «крилату конячку» яка виконує бажання. Днями, співробітники Кінологічного центру поліції Борисполя, які разом із ЗСУ та ТРО боронять рубежі Броварів, отримали цінний подарунок. Про це повідомляє прес-служба Кінологічного центру поліції в Київській області. Для наших відважних воїнів юна українка намалювала ліс, мирне небо та крилату конячку. За словами художниці, лоша здатне виконувати бажання. Варто лише доторкнутися до нього та подумати про те, чого хочеться найбільше. Картину юної мисткині передали на місце дислокації оборонців Берегині-волонтерки, які вже тривалий час докладають надлюдських зусиль аби забезпечувати воїнів усім необхідним. За бажанням авторки витвір потрапив саме до поліцейських кінологів. -
Меню Закрити

Новорічне меню від Юлії Висоцької

/ 5. оценок:

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Рецепти, якими Юлія Висоцька ділиться зі своїми шанувальниками, підходять і для повсякденного вечору, і для святкової трапези.

Овочі з лимонним хумусом

Інгредієнти:
– нут 400 г.;
– цукіні молодий 0.5 г.;
– солодкий червоний перець 0.5 г.;
– морква 1 шт.;
– лимон 1 шт.;
– огірок 0.5 шт.;
– олія оливкова 2 ст. л.;
– жирний йогурт 3 ч. л.;
– паста тахині 3 ч. л.

Спосіб приготування:
1. Нут замочити на ніч, потім воду злити, а горох промити, залити свіжою водою і відварити до готовності.
2. Моркву почистити. З половинки огірка зрізати шкірку. У солодкого перцю видалити насіння і плодоніжку. Всі овочі нарізати великими довгими смужками.
3. Цедру лимона натерти на дрібній тертці, вичавити з нього сік.
4. Готуємо хумус: потрібно з’єднати в блендері йогурт, пасту тахині, відварений нут, влити лимонний сік, оливкову олію і збити все в однорідну масу.
5. Подавати нарізані овочі з лимонним хумусом.

Салат із запеченого буряка «а ля капрезе»

Інгредієнти:
– буряк 2 шт.;
– велику кульку моцарелли 1 шт.;
– базилік 1 пучок;

Для заправки:
– апельсини 1 шт.;
– оливкова олія 2 ст. л.;
– апельсиновий оцет 1 ст. л.;
– гірчиця діжонська 1 ч. л.;
– мед рідкий 1 ч. л.;
– мелений чорний перець 1 щіпка;
– морська сіль 1 щіпка.

Спосіб приготування:
1. Духовку попередньо розігріти до 220 º С.
2. Буряк загорнути у фольгу і запікати в розігрітій духовці півтори години.
3. Цедру апельсина натерти на дрібній тертці. Зрізати з апельсина залишки шкірки і вирізати м’якоть, зберігши при цьому сік.
4. Готуємо заправку: 1 ч. ложку цедри з’єднати з 2 столовими ложками апельсинового соку, влити оливкове масло, оцет, додати
гірчицю, мед, посолити, поперчити і все добре перемішати.
5. Буряк почистити і нарізати тонкими частиночками. Моцареллу нарізати часточками або поламати руками.
6. Викласти в блюдо апельсинову м’якоть, часточки буряку, посипати салат листям базиліка, полити заправкою, а зверху розкласти моцарелу. Залишки заправки подати до салату в окремому посуді.

Дорада, запечена з овочами та розмарином

Інгредієнти:
– патраний дорада з головою 1 шт.;
– картопля 2 шт.;
– лимон 1 шт.;
– радіккіо 0.5 качана;
– фенхель 0.5 шт.;
– часник 2 зубчики;
– розмарин свіжий 5 гілочок;
– чебрець свіжий 3 гілочки;
– оливкова олія 3 ст. л.;
– мелений чорний перець 0.25 ч. л.;
– морська сіль 0.25 ч. л.

Спосіб приготування:
1. Духовку попередньо розігріти до 220 °С.
2. З фенхеля зрізати зелені листочки і відкласти в бік. Радіккіо порізати крупно. Половинку фенхеля нарізати часточками. Картоплю вимити і, не очищаючи, нарізати часточками. Часник почистити і нарізати пластинками. Лимон нарізати часточками. Зелені листочки фенхеля дрібно посікти.
3. Радіккіо, фенхель і картоплю викласти на деко, посолити, поперчити, скропити 2 ст. ложками оливкової олії, посипати листям чебрецю і відправити в розігріту
духовку на 10-15 хвилин.
4. Рибу посолити, поперчити і зробити ножем по 3-4 неглибоких косих надрізів з кожного боку тушки, не прорізаючи до хребта. Начинити розрізи часником і згорнутими гілочками розмарину так, щоб кінчик розмарину стирчав з розрізу (якщо гілочки занадто довгі – розрізати навпіл).
5. Дістати деко з овочами з духовки,
вийняти радіккіо, на фенхель з картоплею укласти дораду, навколо розкласти часточки лимона і скропити все залишилися оливковою олією.
6. Знизити температуру в духовці до 200 °С і запікати рибу 15-18 хвилин.
7. Викласти на блюдо овочі, зверху
покласти рибу і посипати все подрібненою зеленню фенхеля.

Овочі-гриль з руколою і сирною заправкою

Інгредієнти:
– баклажан 1 шт.;
– цукіні 1 шт.;
– рукола 1 жменя;
– оливкова олія 2 ст. л.

Для заправки:
– лимон 0.5 шт.
– сир Джюгас 50 г
– базилік 1 пучок
– оливкова олія 2 ст. л.
– морська сіль 1 щіпка

Спосіб приготування:
1. Баклажан і цукіні нарізати товстими кружками навскоси, скропити оливковою олією. Розігріти сковороду-гриль і обсмажити овочі з двох боків до
золотистого кольору.
2. Сир натерти на дрібній тертці. З
половинки лимона вичавити сік. Базилік дрібно посікти.
3. Приготувати заправку: з’єднати натертий сир, оливкове масло і лимонний сік, посолити, все перемішати, додати подрібнений базилік, ще раз перемішати.
4. Овочі, обсмажені на грилі, гарячими викласти в тарілку, полити частиною заправки, викласти зверху руколу і все
перемішати. Полити залишилася
заправкою.

Десерт з хурми зі збитими вершками

Інгредієнти:
– стигла хурма 3 шт.
– вершки 35%-ної жирності 350 мл
– геркулес 3 ст. л.
– мигдаль, нарізаний пластівцями, 2 ст. л.
– граппа 6 ч. л.
– цукор коричневий 3 ч. л.
– мед рідкий 2 ч. л.
– морська сіль 0.25 ч. л.

Спосіб приготування:
1. Духовку попередньо розігріти до 200 °С.
2. Хурму очистити від шкірки, видалити кісточки, м’якоть порізати невеликими шматочками.
3. У маленьку форму для випічки викласти геркулес і мигдальні пластівці, додати 1-1 1/2 ч. ложки цукру, сіль і все перемішати.
Відправити в розігріту духовку на 5 хвилин, потім остудити.
4. У вершки додати 1 ч. ложку меду і збити міксером. Коли вершки почнуть густіти, додати другу ложку меду і збити в густу масу.
5. На дно 6 прозорих келихів викласти м’якоть хурми, влити в кожен келих 1 ч. ложку граппи, всипати трохи цукру, зверху
викласти збиті вершки з медом. Келихи з десертом відправити в холодильник. Охолоджений десерт посипати овсяно-мигдальними пластівцями.

До речі, якщо ви ще не вибрали ялинку, пропонуємо Вам звернутися до інтернет магазин штучних ялинок.

Переглядів:: 1
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
guest
0 коментарiв
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Авторизація
*
*
Генерація паролю
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x
()
x