loader image
- Юна Українка подарувала Бориспільським кінологам «крилату конячку» яка виконує бажання. Днями, співробітники Кінологічного центру поліції Борисполя, які разом із ЗСУ та ТРО боронять рубежі Броварів, отримали цінний подарунок. Про це повідомляє прес-служба Кінологічного центру поліції в Київській області. Для наших відважних воїнів юна українка намалювала ліс, мирне небо та крилату конячку. За словами художниці, лоша здатне виконувати бажання. Варто лише доторкнутися до нього та подумати про те, чого хочеться найбільше. Картину юної мисткині передали на місце дислокації оборонців Берегині-волонтерки, які вже тривалий час докладають надлюдських зусиль аби забезпечувати воїнів усім необхідним. За бажанням авторки витвір потрапив саме до поліцейських кінологів. -
Меню Закрити

Рецепт приготування картопляних котлет з рисом і грибами

/ 5. оценок:

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Під час посту улюблені всіма котлети з м’ясного фаршу можна замінити котлетами, приготованими з картоплі, рису та грибів. Вийде не менш смачно і, що важливо, ситно. Подайте їх з консервованими помідорами і прикрасьте гілочками кропу. Картопляні котлети з рисом також можна запекти в духовці.

Отже, Вам знадобиться:
50 г сухих грибів,
300 г картоплі,
200 г рису,
1 цибулина,
1/2 кореня петрушки,
1-2 ст. л. борошна,
1-2 зубчики часнику,
сіль, перець за смаком,
панірувальні сухарі,
рослинна олія.

Для прикрас:
• зелень кропу,
• консервовані помідори.

Рецепт приготування:
1. Картоплю очистити, вимити, викласти в киплячу підсолену воду, додати часник і відварити до готовності. Потім воду злити, картоплю пропустити через м’ясорубку або натерти на крупній тертці.
2. Попередньо замочені сухі гриби промити і відварити протягом 30 хв. Потім вийняти, обсушити і дрібно нарізати.
3. Рис промити, відварити до готовності в 2 склянках підсоленої води з додаванням кореня петрушки. Готовий рис відкинути на друшляк, дати рідині стекти.
4. Лук очистити, дрібно нарізати і обсмажити в олії до золотистого кольору. З’єднати картоплю, рис, гриби, цибулю, борошно, посолити за смаком і ретельно перемішати.
5. З отриманої маси сформувати котлети овальної форми. Обваляти їх в панірувальних сухарях і обсмажити на сковороді в розігрітій олії.
6. Готові котлети викласти на блюдо і прикрасити зеленню кропу. Подавати разом з консервованими помідорами.
Час приготування: 45 хв.
Кількість порцій: 4-5.

Переглядів:: 1
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
guest
0 коментарiв
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Авторизація
*
*
Генерація паролю
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x
()
x