loader image
- Юна Українка подарувала Бориспільським кінологам «крилату конячку» яка виконує бажання. Днями, співробітники Кінологічного центру поліції Борисполя, які разом із ЗСУ та ТРО боронять рубежі Броварів, отримали цінний подарунок. Про це повідомляє прес-служба Кінологічного центру поліції в Київській області. Для наших відважних воїнів юна українка намалювала ліс, мирне небо та крилату конячку. За словами художниці, лоша здатне виконувати бажання. Варто лише доторкнутися до нього та подумати про те, чого хочеться найбільше. Картину юної мисткині передали на місце дислокації оборонців Берегині-волонтерки, які вже тривалий час докладають надлюдських зусиль аби забезпечувати воїнів усім необхідним. За бажанням авторки витвір потрапив саме до поліцейських кінологів. -
Меню Закрити

Рецепт шоколадно-апельсинових маффінів від Юлії Висоцької

/ 5. оценок:

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

«Цукати підійдуть мандаринові або лимонні, можна взяти навіть зацукрований імбир», – радить Юлія Висоцька.

Для приготування маффінів потрібно:
– борошно 250 г.;
– чорний шоколад 150 г.;
– яйця курячі 3 шт.;
– коричневий цукор 120 г.;
– вершкове масло 100 г.;
– сметана 100 г.;
– апельсинові цукати 2 жмені;
– молоко 175 мл.;
– вершки 50 мл.;
– какао 40 г.;
– розпушувач 1.5 ч. л.;
– морська сіль 0.5 ч.

Спосіб приготування:
1. Духовку попередньо розігріти до 200 º С.

2. Вершкове масло розтопити.

3. Борошно перемішати з цукром, какао, розпушувачем і сіллю.

4. До борошна з какао додати цукати (трохи залишити для прикраси), все перемішати.

5. 100 г шоколаду порубати ножем на маленькі шматочки, додати до борошна з цукатами і перемішати.

6. Яйця, сметану і молоко перемішати віночком, потім влити розтоплене масло (трохи залишити для змащення паперу) і все вимішати.

7. Додати борошно з розпушувачем і злегка перемішати.

8. Вирізати з пекарського паперу 10–12 квадратів більшого розміру, ніж форми для мафінів, щоб краї паперу звисали з форм.

9. Змастити паперові квадрати залишками розтопленого масла, вистелити форми для мафінів і викласти тісто.

10. Випікати маффіни в розігрітій духовці 25 хвилин.
11. Шоколад який залишився, поламати невеликими шматочками, викласти в каструлю, влити вершки і розтопити.
12. Готові маффіни полити шоколадною глазур’ю і прикрасити рештою цукату.

Смачного!

Переглядів:: 3

Автор публікації

Офлайн 2 дні

admin

0
Коментарі: 2Публікації: 7863Реєстрація: 08-03-2022
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
guest
0 коментарiв
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x
()
x