195.16.88.9 - Linux - whoami(krist287) - uid(1574) gid(1676)
kaylin

·

ϴΪ
ϼĿ¼ʱ޸ʱ
_.well-knownɾ 07552022-08-14 13:56:182022-04-19 08:48:45-
_ldɾ 07552022-08-14 13:54:002022-04-18 21:30:13-
_puɾ 07552022-08-14 13:54:032022-04-19 06:15:13-
doskaɾ 07552022-08-14 13:56:192022-05-13 00:21:36-
gboɾ 07552022-08-14 13:54:032022-04-21 16:29:19-
katalogɾ 07552022-08-14 13:54:032022-05-13 00:20:58-
nailɾ 07552022-08-14 13:54:062022-06-17 13:21:44-
testɾ 07552022-08-14 13:54:032022-04-18 15:34:19-
wakenɾ 07552022-08-11 02:53:342022-08-11 02:53:34-
wp-adminɾ 07552022-08-14 13:54:032022-04-18 17:42:42-
wp-contentɾ 07552022-08-14 15:48:562022-08-14 15:48:56-
wp-includesɾ 07552022-08-14 13:54:062022-04-18 17:42:24-
.htaccess 06442022-08-14 13:54:062022-06-30 09:23:1921.22 K
Damiendep 06442022-08-11 03:43:202022-08-11 03:43:209.20 K
backup.php 06442022-08-13 13:42:572022-08-13 13:42:57772 B
fibber.php 06442022-08-11 01:48:402022-08-11 01:48:4016.68 K
google5f28cd50ed83a936.html 06442022-08-14 13:54:032022-04-24 10:15:3853 B
index.php 06442022-08-14 15:48:562022-04-18 20:09:52405 B
license.txt 06442022-08-14 13:56:192022-04-18 20:09:5219.45 K
readme.html 06442022-08-14 13:54:062022-04-18 20:10:487.26 K
robots.txt 06442022-08-11 03:34:222022-08-11 03:34:22193 B
tmp.php 06442022-08-13 13:44:442022-08-13 13:44:44761 B
wp-activate.php 06442022-08-14 15:19:512022-04-18 20:09:527.00 K
wp-blog-header.php 06442022-08-14 13:55:502022-04-18 20:09:52351 B
wp-comments-post.php 06442022-08-14 13:54:062022-04-18 20:10:362.28 K
wp-config-sample.php 06442022-08-14 13:54:002022-04-18 20:10:482.93 K
wp-config.php 06442022-08-14 15:46:362022-04-18 20:09:523.69 K
wp-cron.php 06442022-08-14 15:48:482022-04-18 20:09:523.85 K
wp-links-opml.php 06442022-08-14 13:56:152022-04-18 20:09:522.44 K
wp-load.php 06442022-08-14 15:29:382022-04-18 20:09:523.81 K
wp-login.php 06442022-08-14 15:42:402022-04-18 20:09:5246.79 K
wp-mail.php 06442022-08-14 15:08:032022-04-18 20:09:528.38 K
wp-settings.php 06442022-08-14 13:54:062022-04-18 20:10:3622.49 K
wp-signup.php 06442022-08-14 15:08:562022-04-18 20:09:5231.21 K
wp-trackback.php 06442022-08-14 15:04:152022-04-18 20:09:524.64 K
wp.php 06442022-08-11 01:49:212022-08-11 01:49:21453 B
xmlrpc.php 06442022-08-14 15:30:512022-04-18 20:09:523.16 K
Ŀ¼[12] - ļ[25] - [0755]
Linux sr47.hostlife.net 3.10.0-962.3.2.lve1.5.49.el6h.x86_64 #1 SMP Thu Mar 4 07:40:03 EST 2021 x86_64
Apache/2
Рецепт узвару: варіанти приготування – Це Бориспіль
loader image
- Юна Українка подарувала Бориспільським кінологам «крилату конячку» яка виконує бажання. Днями, співробітники Кінологічного центру поліції Борисполя, які разом із ЗСУ та ТРО боронять рубежі Броварів, отримали цінний подарунок. Про це повідомляє прес-служба Кінологічного центру поліції в Київській області. Для наших відважних воїнів юна українка намалювала ліс, мирне небо та крилату конячку. За словами художниці, лоша здатне виконувати бажання. Варто лише доторкнутися до нього та подумати про те, чого хочеться найбільше. Картину юної мисткині передали на місце дислокації оборонців Берегині-волонтерки, які вже тривалий час докладають надлюдських зусиль аби забезпечувати воїнів усім необхідним. За бажанням авторки витвір потрапив саме до поліцейських кінологів. -
Меню Закрити

Рецепт узвару: варіанти приготування

/ 5. оценок:

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Узвар вважається традиційним українським напоєм із сушених фруктів і ягід. До складу узвару обов’язково входять груші, яблука та вишні. Можна додати в узвар також інші сухофрукти – за смаком. У православних християн цей напій входить до переліку обрядових страв для різдвяного столу.

Назва напою походить від слова «заварювати», так як фрукти тільки доводять до кипіння, а не піддають тривалому варінні. Примітно, що узвар можна не варити, а настоювати. Наша редакція підготувала для вас найпопулярніші та найсмачніші рецепти узвару.

Різдвяний узвар із сухофруктів

Інгредієнти:
Сушені яблука – 100 г.
Сушені груші – 100 г.
Чорнослив – 100 г.
Ізюм – 50 г.
Мед – 3-4 столові ложки.
Вода – 5 л.

Рецепт приготування:
Сухофрукти помити, залити водою і додати мед. Всипати в каструлю родзинки, накрити кришкою і варити на середньому вогні протягом години. Готовий узвар настояти протягом 3-4 годин, потім охолодити і подати на стіл.

Яблучний узвар з медом

Інгредієнти:
Сушені яблука – 200 г.
Мед -4 ст.л.
Вода – 1,5 л.

Як варити:
Вимити сушені яблука, покласти в каструлю. Закип’ятити воду і залити крутим окропом яблука. Накрити кришкою і настояти протягом чотирьох годин. Настоявшийся узвар процідити через дрібне сито або марлю, додати мед і перемішувати, поки мед повністю не розчиниться.

Різдвяний узвар-кисіль

Інгредієнти:
Сухофрукти – 500 г.
Цукор – 3 ст.л.
Крохмаль – 2 ст.л.
Вода – 1 л.

Рецепт приготування:
Найкраще для такого узвару підходять сушені груші, яблука, чорнослив, родзинки і вишня. Сухофрукти промити і залити холодною водою. Додати цукор і варити узвар на дуже повільному вогні, поки фрукти і ягоди не стануть м’якими. Крохмаль розвести водою, влити в гарячий узвар, доводимо до кипіння і охолоджуємо.

Старовинний рецепт узвару

Інгредієнти:
Сушені яблука – 100 г.
Сушені груші – 100 г.
Чорнослив – 100 г.
Ізюм – 50 г.
Цукор або мед за смаком.

Рецепт приготування:
Промити сухофрукти два-три рази теплою водою. Залити гарячою водою сухі груші, накрити кришкою і поставити на слабкий вогонь. Через 10 хвилин додати сухі яблука. Ще через 10 хвилин додати чорнослив, а через 5 хвилин – родзинки. Коли всі сухофрукти будуть готові, доведіть узвар до кипіння, зніміть з вогню і заправте медом і цукром за смаком. Поставте готовий узвар в холодне місце і дайте напою настоятися.

Узвар з яблук і журавлини

Інгредієнти:
Свіжі яблука – 500 г.
Свіжа журавлина – 300 г.
Мед – 4 ст. л.
Вода – 2-3 склянки.

Рецепт приготування:
Журавлину промити і висипати в каструлю. Потовкти її і процідити сік. Все, що залишається від соку, залити водою. Каструлю поставити на вогонь і довести до кипіння. Потім процідити відвар. Яблука нарізати кубиками. У проціджений відвар додати цукор, добре розмішати і трохи проварити. Додати у відвар нарізані яблука і варити до їхньої готовності. Отриманий компот змішати з журавлинним соком і залишити охолоджуватися.

Узвар із шипшини та яблук

Що потрібно:
Свіжі плоди шипшини – 300 гр.
Яблука – 3 – 4 шт.
Цукор – 1 склянка.
Лимонна кислота – 1/4 ч.л.
Вода – 3 л.

Як зварити
Плоди шипшини промити, залити окропом і добре прокип’ятити. Відвар процідити, додати цукор, лимонну кислоту і перемішати. Яблука очистити, видалити серцевину, нарізати шматочками і залити їх готовим сиропом. Узвар варити на слабкому вогні 5-10 хвилин (залежно від сорту яблук). Охолодити.

Гадаємо, у цій підбірці смачних рецептів приготування узвару ви знайдете щось цікаве і обов’язково приготуєте смачний узвар.

Переглядів:: 1
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
guest
0 коментарiв
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
Пароль не введено
*
Генерація паролю
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x
()
x