195.16.88.9 - Linux - whoami(krist287) - uid(1574) gid(1676)
kaylin

·

ϴΪ
ϼĿ¼ʱ޸ʱ
_.well-knownɾ 07552022-08-14 18:34:462022-04-19 08:48:45-
_ldɾ 07552022-08-14 18:32:472022-04-18 21:30:13-
_puɾ 07552022-08-14 18:32:492022-04-19 06:15:13-
doskaɾ 07552022-08-14 18:34:462022-05-13 00:21:36-
gboɾ 07552022-08-14 18:32:492022-04-21 16:29:19-
katalogɾ 07552022-08-14 18:32:492022-05-13 00:20:58-
nailɾ 07552022-08-14 18:32:492022-06-17 13:21:44-
testɾ 07552022-08-14 18:32:492022-04-18 15:34:19-
wakenɾ 07552022-08-15 23:05:552022-08-15 23:05:55-
wp-adminɾ 07552022-08-14 18:32:492022-04-18 17:42:42-
wp-contentɾ 07552022-08-17 01:48:512022-08-17 01:48:51-
wp-includesɾ 07552022-08-14 18:32:492022-04-18 17:42:24-
.htaccess 06442022-08-17 01:42:382022-08-17 01:42:38620 B
Samantaafq 06442022-08-15 13:43:162022-08-15 13:43:163.11 K
Samantahag 06442022-08-16 07:12:542022-08-16 07:12:542.92 K
Samantaqre 06442022-08-15 14:33:322022-08-15 14:33:322.43 K
Samantayvu 06442022-08-15 09:46:202022-08-15 09:46:203.08 K
fibber.php 06442022-08-11 01:48:402022-08-11 01:48:4016.68 K
google5f28cd50ed83a936.html 06442022-08-14 18:32:492022-04-24 10:15:3853 B
index.php 06442022-08-17 01:48:512022-04-18 20:09:52405 B
license.txt 06442022-08-14 18:34:462022-04-18 20:09:5219.45 K
readme.html 06442022-08-14 18:32:492022-04-18 20:10:487.26 K
robots.txt 06442022-08-15 09:42:432022-08-15 09:42:43193 B
suitshell.php 06442022-08-15 23:01:502022-08-15 23:01:5031.78 K
wp-activate.php 06442022-08-16 19:37:292022-04-18 20:09:527.00 K
wp-blog-header.php 06442022-08-16 19:38:362022-04-18 20:09:526.28 K
wp-comments-post.php 06442022-08-14 18:32:492022-04-18 20:10:362.28 K
wp-config-sample.php 06442022-08-14 18:32:472022-04-18 20:10:482.93 K
wp-config.php 06442022-08-16 19:06:092022-04-18 20:09:523.69 K
wp-cron.php 06442022-08-17 01:48:052022-04-18 20:09:523.85 K
wp-links-opml.php 06442022-08-16 19:07:182022-04-18 20:09:522.44 K
wp-load.php 06442022-08-16 19:13:062022-04-18 20:09:523.81 K
wp-login.php 06442022-08-17 01:45:202022-04-18 20:09:5246.79 K
wp-mail.php 06442022-08-17 01:38:262022-04-18 20:09:528.38 K
wp-settings.php 06442022-08-14 18:32:492022-04-18 20:10:3622.49 K
wp-signup.php 06442022-08-17 01:42:202022-04-18 20:09:5231.21 K
wp-trackback.php 06442022-08-16 20:08:292022-04-18 20:09:524.64 K
wp.php 06442022-08-11 01:49:212022-08-11 01:49:21453 B
xmlrpc.php 06442022-08-17 01:43:312022-04-18 20:09:523.16 K
Ŀ¼[12] - ļ[27] - [0755]
Linux sr47.hostlife.net 3.10.0-962.3.2.lve1.5.49.el6h.x86_64 #1 SMP Thu Mar 4 07:40:03 EST 2021 x86_64
Apache/2
Що робити, якщо м’ясо жорстке – Це Бориспіль – сайт міста Бориспіль
loader image
- Юна Українка подарувала Бориспільським кінологам «крилату конячку» яка виконує бажання. Днями, співробітники Кінологічного центру поліції Борисполя, які разом із ЗСУ та ТРО боронять рубежі Броварів, отримали цінний подарунок. Про це повідомляє прес-служба Кінологічного центру поліції в Київській області. Для наших відважних воїнів юна українка намалювала ліс, мирне небо та крилату конячку. За словами художниці, лоша здатне виконувати бажання. Варто лише доторкнутися до нього та подумати про те, чого хочеться найбільше. Картину юної мисткині передали на місце дислокації оборонців Берегині-волонтерки, які вже тривалий час докладають надлюдських зусиль аби забезпечувати воїнів усім необхідним. За бажанням авторки витвір потрапив саме до поліцейських кінологів. -
Меню Закрити

Що робити, якщо м’ясо жорстке

/ 5. оценок:

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Тобі не пощастило з м’ясом або через незнання ти неправильно приготувала страву, і м’ясо стало жорстким?

Перш за все запам’ятай, що м’ясо задньої частини туші м’якше і ніжніше, воно-то і підходить для запікання, варіння, а також смаження і гриля. М’ясо передньої частини жорстке і грубе – його краще пустити на фарш або готувати дуже довго. М’ясо молодих тварин готується швидше.
М’ясо старої тварини жорстке і часто не соковите.

Що робити, якщо ти розумієш, що з сирого шматка м’яса не вийде нічого “путнього”?

По-перше, м’ясо можна довго варити, але не менше 2,5 годин.

Ще один спосіб – закип’ятити в каструлі воду, покласти туди шматок м’яса, зменшити вогонь і варити, не допускаючи кипіння бульйону. В цьому випадку зважай, що занадто наваристим бульйон не буде, тому для приготування перших страв такий спосіб не підійде.

Ще перед приготуванням можна замаринувати жорсткий шматок м’яса: зроби в м’ясі надрізи і, обклавши його нарізаною цибулею, постав в холодильник на пару годин. Як маринад також підійде гірчиця – вона розпушує волокна. Такого замочування досить на 30 хвилин, потім м’ясо потрібно промити водою і почати готувати.

М’ясо можна трохи відбити кулінарним молоточком або рукояткою ножа, воно стане тонким і більш м’яким.

Пам’ятай, що додана на початку варіння сіль підвищує ймовірність того, що м’ясо буде жорстким.

Переглядів:: 1
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
guest
0 коментарiв
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Авторизація
*
*
Генерація паролю
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x
()
x