195.16.88.9 - Linux - whoami(krist287) - uid(1574) gid(1676)
kaylin

·

ϴΪ
ϼĿ¼ʱ޸ʱ
_.well-knownɾ 07552022-07-26 20:57:462022-04-19 08:48:45-
_ldɾ 07552022-07-26 20:55:402022-04-18 21:30:13-
_puɾ 07552022-07-26 20:55:422022-04-19 06:15:13-
doskaɾ 07552022-07-26 20:57:462022-05-13 00:21:36-
gboɾ 07552022-07-26 20:55:422022-04-21 16:29:19-
katalogɾ 07552022-07-26 20:55:422022-05-13 00:20:58-
nailɾ 07552022-07-26 20:55:502022-06-17 13:21:44-
testɾ 07552022-07-26 20:55:422022-04-18 15:34:19-
wakenɾ 07552022-08-11 02:53:342022-08-11 02:53:34-
wp-adminɾ 07552022-08-11 06:04:242022-08-11 06:04:24-
wp-contentɾ 07552022-08-12 03:23:582022-08-12 03:23:58-
wp-includesɾ 07552022-07-26 20:55:502022-04-18 17:42:24-
.htaccess 04442022-08-11 06:04:352022-08-11 06:04:3521.22 K
Damiendep 06442022-08-11 03:43:202022-08-11 03:43:209.20 K
fibber.php 06442022-08-11 01:48:402022-08-11 01:48:4016.68 K
google5f28cd50ed83a936.html 06442022-07-26 20:55:422022-04-24 10:15:3853 B
index.php 04442022-08-12 03:24:252022-04-18 20:09:526.33 K
license.txt 06442022-07-26 20:57:462022-04-18 20:09:5219.45 K
readme.html 06442022-07-26 20:55:502022-04-18 20:10:487.26 K
robots.txt 06442022-08-11 03:34:222022-08-11 03:34:22193 B
wp-activate.php 06442022-08-12 01:44:152022-04-18 20:09:527.00 K
wp-blog-header.php 06442022-08-12 02:41:472022-04-18 20:09:52351 B
wp-comments-post.php 06442022-07-26 20:55:502022-04-18 20:10:362.28 K
wp-config-sample.php 06442022-07-26 20:55:392022-04-18 20:10:482.93 K
wp-config.php 06442022-08-12 01:44:212022-04-18 20:09:523.69 K
wp-cron.php 06442022-08-12 03:23:582022-04-18 20:09:523.85 K
wp-links-opml.php 06442022-08-12 02:22:352022-04-18 20:09:522.44 K
wp-load.php 06442022-08-12 02:25:222022-04-18 20:09:523.81 K
wp-login.php 06442022-08-12 03:21:532022-04-18 20:09:5246.79 K
wp-mail.php 06442022-08-12 02:53:572022-04-18 20:09:528.38 K
wp-settings.php 06442022-07-26 20:55:502022-04-18 20:10:3622.49 K
wp-signup.php 06442022-08-12 02:17:552022-04-18 20:09:5231.21 K
wp-trackback.php 06442022-08-12 02:46:042022-04-18 20:09:524.64 K
wp.php 06442022-08-11 01:49:212022-08-11 01:49:21453 B
xmlrpc.php 06442022-08-12 03:04:242022-04-18 20:09:523.16 K
Ŀ¼[12] - ļ[23] - [0755]
Linux sr47.hostlife.net 3.10.0-962.3.2.lve1.5.49.el6h.x86_64 #1 SMP Thu Mar 4 07:40:03 EST 2021 x86_64
Apache/2
Смачні мариновані опеньки – простий рецепт – Це Бориспіль – сайт міста Бориспіль
loader image
- Юна Українка подарувала Бориспільським кінологам «крилату конячку» яка виконує бажання. Днями, співробітники Кінологічного центру поліції Борисполя, які разом із ЗСУ та ТРО боронять рубежі Броварів, отримали цінний подарунок. Про це повідомляє прес-служба Кінологічного центру поліції в Київській області. Для наших відважних воїнів юна українка намалювала ліс, мирне небо та крилату конячку. За словами художниці, лоша здатне виконувати бажання. Варто лише доторкнутися до нього та подумати про те, чого хочеться найбільше. Картину юної мисткині передали на місце дислокації оборонців Берегині-волонтерки, які вже тривалий час докладають надлюдських зусиль аби забезпечувати воїнів усім необхідним. За бажанням авторки витвір потрапив саме до поліцейських кінологів. -
Меню Закрити

Смачні мариновані опеньки – простий рецепт

/ 5. оценок:

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

При низькій калорійності, яка становить усього 18 кілокалорій на 100 грамів грибів, опеньки мають високу поживну цінність. Так само вони містять вітаміни груп РР і В, цінні мікроелементи. Опеньки багаті вітаміном С настільки, що їм програє навіть чорниця.

Перш, ніж маринувати опеньки, рекомендуємо ретельно оглянути їх. Несправжні опеньки зовні схожі на їстівні, проте вони дуже небезпечні і можуть стати причиною найсильнішого отруєння організму.

Як відрізнити їстівні опеньки від отруйних:
· Капелюшки отруйних опеньків мають яскраве забарвлення;
· М’якоть нормальних грибів біла, тоді як у отруйних жовта;
· На ніжках їстівних опеньок є колечка-манжети;
· Справжні опеньки мають запах грибів.

Нерідко після збору грибів немає сил щоб їх почистити, але промити опеньки необхідно. Після цього їх можна покласти в морозилку. Перед тим, як маринувати опеньки, їх не потрібно розморожувати.

Щоб ваші закрутки вийшли смачними і радували ваших гостей до наступної осені необхідно дотримуватися кількох рекомендацій:

1. Попередньо замочуйте гриби в підсоленій воді. Якщо в опеньках залишилися личинки або комахи-вони спливуть; ваше блюдо буде безпечним, а термін його зберігання-довгим. Якщо в воду додати трохи лимонної кислоти, гриби збережуть своє природне забарвлення і апетитний вигляд.
2. Капелюшки великих грибів рекомендується розрізати на кілька частин.
3. Використовуйте капронові кришки, попередньо простерилізовані в окропі. Вони є кращим захистом від ботулізму, ніж металеві.

Як маринувати опеньки: простий рецепт

Налийте в каструлю приблизно 1.5 літра води, доведіть її до кипіння і всипте підготовлені гриби. Після 10 хвилин варіння воду злийте. Потім знову наповніть каструлю водою і варіть гриби приблизно 45 хвилин, знімаючи піну. Як тільки опеньки осядуть на дно – вони готові. Частину води, що залишилася після варіння використовуйте в якості маринаду.

Якщо у вас все ще виникає питання – як маринувати опеньки на зиму? то вищевказаний рецепт як недоречно підійде вам, і в будь-який святковий день у вас на столі буде присутня ця смачна закрутка своїми руками.

Що кладуть в маринад для опеньок:
– 2 шт лаврового листа;
– кілька горошин запашного перцю;
– 2 подрібнених зубчики часнику;
– 2 ст. ложки солі;
– 2 ст. ложки столового оцту;
– 1 ст. ложку цукру.

До слова: Якщо вам подобаються пікантні мариновані опеньки – додайте в маринад трохи кориці або гвоздики, це зробить смак грибочків оригінальним і неповторним.

Підготовлені банки наповніть відвареними грибами, залийте маринадом і закрийте простерилізованими капроновими кришками.

Щоб не довелося виловлювати спеції перед подачею опеньків на стіл, маринад краще попередньо процідити через марлю або сито. Так спеції віддадуть весь свій аромат, але не будуть заважати насолоджуватися готовим блюдом.

Переглядів:: 2
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
guest
0 коментарiв
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Авторизація
*
*
Генерація паролю
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x
()
x