loader image
- Юна Українка подарувала Бориспільським кінологам «крилату конячку» яка виконує бажання. Днями, співробітники Кінологічного центру поліції Борисполя, які разом із ЗСУ та ТРО боронять рубежі Броварів, отримали цінний подарунок. Про це повідомляє прес-служба Кінологічного центру поліції в Київській області. Для наших відважних воїнів юна українка намалювала ліс, мирне небо та крилату конячку. За словами художниці, лоша здатне виконувати бажання. Варто лише доторкнутися до нього та подумати про те, чого хочеться найбільше. Картину юної мисткині передали на місце дислокації оборонців Берегині-волонтерки, які вже тривалий час докладають надлюдських зусиль аби забезпечувати воїнів усім необхідним. За бажанням авторки витвір потрапив саме до поліцейських кінологів. -
Меню Закрити

Яблучний зефір: Для тих, хто стежить за своєю фігурою

/ 5. оценок:

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Улюблений багатьма ласунами десерт не губиться в сучасному кондитерському світі, а навпаки набирає популярність, перш за все через склад. Зефір, приготований з натуральних продуктів в домашніх умовах – корисний і ніжний десерт.

Щоб приготувати зефір в домашніх умовах, потрібно уважно дотримуватися всі нюанси рецепта.

Класичний рецепт зефіру готується з яблучного пюре. Фрукти містять багато пектину, що дозволяє десерту легко тримати форму.

Сьогодні ми поділимося рецептом корисного зефіру, який ви з легкістю зможете приготувати вдома для всієї родини.

Що потрібно для яблучного зефіру:
Яблуко – 2 шт;
Цукор – 400 г;
Яєчний білок – 1 шт;
Вода – 100 г;
Агар агару – 4 м

Рецепт приготування яблучного зефіру:
Яблука розрізати навпіл, очистити і запекати в духовці 10 хвилин. Помістити фрукти в блендер і збити до стану пюре.

Додайте цукор і перемішайте. Дайте пюре охолонути. Змішайте суміш з білком і збийте міксером. У сотейнику змішайте воду і агар агар, доведіть до кипіння, додайте цукор.

Добре перемішайте і на середньому вогні готуйте хвилин 5. Тонкою цівкою влийте гарячий сироп у фруктову основу.

Збийте ще раз. Розкладіть суміш на деко і залиште на ніч. Потім присипте цукровою пудрою і поріжте на шматочки.

Смачного!

Переглядів:: 1
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
guest
0 коментарiв
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Авторизація
*
*
Генерація паролю
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x
()
x