loader image
- Юна Українка подарувала Бориспільським кінологам «крилату конячку» яка виконує бажання. Днями, співробітники Кінологічного центру поліції Борисполя, які разом із ЗСУ та ТРО боронять рубежі Броварів, отримали цінний подарунок. Про це повідомляє прес-служба Кінологічного центру поліції в Київській області. Для наших відважних воїнів юна українка намалювала ліс, мирне небо та крилату конячку. За словами художниці, лоша здатне виконувати бажання. Варто лише доторкнутися до нього та подумати про те, чого хочеться найбільше. Картину юної мисткині передали на місце дислокації оборонців Берегині-волонтерки, які вже тривалий час докладають надлюдських зусиль аби забезпечувати воїнів усім необхідним. За бажанням авторки витвір потрапив саме до поліцейських кінологів. -
Меню Закрити

Як готувати пиріг до чаю з мускатним горіхом

/ 5. оценок:

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Мускатний горіх натирають на дрібній тертці або дроблять. Найчастіше його використовують при виготовленні солодких страв (пудингів, мусів, сирних мас). Незамінний він у кондитерських виробах і випічці (кексах, пасках, кренделів, бісквітах, тортах, тістечках, солодких пирогах та ін), так як в тертому вигляді значно покращує смакові якості і аромат борошняних виробів.

Інгредієнти:
Молоко – 240 мл
Пшеничне борошно – 280 г
Сода – ½ чайної ложки
Коричневий цукор – 150 г
Вершкове масло – 170 г
Товчені волоські горіхи – 55 г
Мелений мускатний горіх – 1 чайна ложка
Мед – за смаком
Яйце куряче – 1 штука
Кленовий сироп – за смаком

Спосіб приготування
1. Розігріти духовку до 180 градусів. Форму для випічки змастити вершковим маслом і присипати борошном.
2. Вмішати соду в молоко.
3. Просіяти борошно з розпушувачем, додати цукор, перемішати. Додати нарізане кубиками або натерте на тертці холодне масло і зробити крихту.
4. Викласти половину крихти в форму і утрамбувати.
5. Збити яйце і мускатний горіх. Продовжуючи збивати на невеликій швидкості, влити молоко з содою. Порціями додати іншу половину крихти, добре перемішати до розчинення грудочок.
6. Акуратно розподілити тісто по основі, викласти волоські горіхи. Випікати пиріг 30-40 хвилин до сухої скоринки. Остудити, вийняти з форми і подавати, полив медом або кленовим сиропом.

Переглядів:: 1
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
guest
0 коментарiв
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
Пароль не введено
*
Генерація паролю
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x
()
x