Вид: Закуски
Кухня: Домашня
Час: 10 хв.
Складність: Легко
Інгредієнти для риби в лаваші
– 3 тонких лаваша
– 1 банка рибних консервів в олії
– 3 варених яйця
– 200 твердого сиру
– 100 г майонезу (можна використовувати підсолену сметану високої жирності)
– 4 зубчики часнику
Для прикраси:
– часточки болгарського перцю
– зелена цибуля
Як приготувати рубку в лаваші з сиром
Часник подрібнити часниковим пресом і добре перемішати з майонезом.
Лаваші змастити тонким шаром суміші з майонезу і часнику. Сир дрібно натерти.
Один лист лавашу посипати сиром, накрити другим лавашем. На нього покласти розім’яті виделкою консерви. Накрити третім листом, зверху – дрібно нарізані яйця. Згорнути рулетом і залишити на 30 хв, прибрати в холодильник.
Перед подачею рулет акуратно нарізати кружечками. Викласти на блюдо, прикрасити за бажанням.