loader image
- Юна Українка подарувала Бориспільським кінологам «крилату конячку» яка виконує бажання. Днями, співробітники Кінологічного центру поліції Борисполя, які разом із ЗСУ та ТРО боронять рубежі Броварів, отримали цінний подарунок. Про це повідомляє прес-служба Кінологічного центру поліції в Київській області. Для наших відважних воїнів юна українка намалювала ліс, мирне небо та крилату конячку. За словами художниці, лоша здатне виконувати бажання. Варто лише доторкнутися до нього та подумати про те, чого хочеться найбільше. Картину юної мисткині передали на місце дислокації оборонців Берегині-волонтерки, які вже тривалий час докладають надлюдських зусиль аби забезпечувати воїнів усім необхідним. За бажанням авторки витвір потрапив саме до поліцейських кінологів. -
Меню Закрити

Як готувати швидкі пиріжки

/ 5. оценок:

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Готуються дуже просто і швидко. З’їдаються ще швидше

Інгредієнти:
тісто:
рослинне масло – 100 мілілітрів;
куряче яйце – 1 штука;
борошно – кладемо на око до консистенції сиру ;
сода харчова – 1/2 чайної ложки;
сіль – 1/2 чайної ложки;
кефір – 1 склянка;
цукор – 1/2 склянки (можна трохи менше).

начинка:
рослинне масло – 50 мл;
куряче яйце – 4 штуки;
гриби – 200 грам;
ріпчаста цибуля – 1-2 штуки;
білокачанна капуста – половину вилка;
сіль – за смаком.
для смаження:
рослинне масло – 350 мл.

Спосіб приготування
Готуємо начинку:
– Подрібнюємо капусту і цибулю і обсмажуємо їх на рослинній олії.
– Додаємо туди ж гриби (можна варені) і обсмажуємо протягом 2-х хвилин.
– Кладемо подрібнені варені яйця, сіль за смаком. Все, начинка готова.
(В якості начинки для швидких пиріжків підійдуть і сир, яблука та ін.)

Готуємо тісто:

– Збиваємо яйце з цукром, потім кладемо всі інші інгредієнти, крім борошна і добре перемішуємо.
– По чуть-чуть додаємо борошно, щоб вийшло густе, як сирна маса, тісто (головний секрет швидких пиріжків в тому, що кількість борошна повинно бути мінімальним).
– Беремо піднос або дошку і насипаємо на неї 4 столові ложки муки.
– Тісто кладемо на борошно змоченою у воді столовою ложкою. Цією ж ложкою обвалюють їх у борошні, щоб вийшли кульки.
– Готуємо стільки кульок, на скільки вистачить місця.
– Посипаємо мукою руки, беремо першу кульку і ліпимо з неї пиріжок, попередньо поклавши всередину начинку. При необхідності вмочаємо руки в борошно (тісто буде менше прилипати, якщо його м’яти руками якомога менше).
– Зліплений пиріжок укладаємо назад на дощечку (красивіше будуть виглядати пиріжки, зліплені у вигляді невеликих котлеток).
– Смажимо пиріжки на розігрітій сковорідці у великій кількості олії. Вони будуть збільшуватися прямо у вас на очах.
– Перевертаємо пиріжки і обсмажуємо другу сторону.

Смачного!

Переглядів:: 1

Автор публікації

Офлайн 23 години

admin

0
Коментарі: 2Публікації: 7862Реєстрація: 08-03-2022
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
guest
0 коментарiв
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x
()
x