loader image
- Юна Українка подарувала Бориспільським кінологам «крилату конячку» яка виконує бажання. Днями, співробітники Кінологічного центру поліції Борисполя, які разом із ЗСУ та ТРО боронять рубежі Броварів, отримали цінний подарунок. Про це повідомляє прес-служба Кінологічного центру поліції в Київській області. Для наших відважних воїнів юна українка намалювала ліс, мирне небо та крилату конячку. За словами художниці, лоша здатне виконувати бажання. Варто лише доторкнутися до нього та подумати про те, чого хочеться найбільше. Картину юної мисткині передали на місце дислокації оборонців Берегині-волонтерки, які вже тривалий час докладають надлюдських зусиль аби забезпечувати воїнів усім необхідним. За бажанням авторки витвір потрапив саме до поліцейських кінологів. -
Меню Закрити

Як правильно розморожувати м’ясо

/ 5. оценок:

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Задумали приготувати ситну м’ясну страву? Редакція Borispol.org.ua підготувала для вас декілька простих порад, як правильно розморозити м’ясо, щоб воно не втратило своїх смакових якостей і корисних властивостей.

Почнемо з того, що правильно заморозити м’ясо в домашніх
умовах не так просто. Справа в тому, що м’ясну вирізку не можна класти в морозилку цілком, інакше вона заморозиться нерівномірно.

Тому, перш ніж заморозити м’ясо, розділіть його на окремі порції,
потім кожну порцію загорніть в спеціальну плівку для заморожування продуктів, покладіть в морозильне відділення вашого холодильника.

Правила розморозки м’яса:
1.
Ніколи не розморожуйте м’ясо в гарячій воді, так воно не тільки втрачає всі корисні речовини і мікроелементи, а й стає занадто жорстким під час приготування.
2. Заморожене м’ясо необхідно дістати з морозилки, перекласти на нижню полицю холодильника, так воно розморозиться без втрати смакових якостей і корисних властивостей.
3. Ніколи не слід заморожувати розморожене м’ясо повторно. Це призведе до того, що продукт зіпсується, і його вживання стане небезпечним для вашого здоров’я.

Притримуючись цих простих порад, у вас завжди буде чудове та свіже м’ясо.

Переглядів:: 1

Автор публікації

Офлайн 7 дні

admin

0
Коментарі: 2Публікації: 7862Реєстрація: 08-03-2022
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
guest
0 коментарiв
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x
()
x