loader image
- Юна Українка подарувала Бориспільським кінологам «крилату конячку» яка виконує бажання. Днями, співробітники Кінологічного центру поліції Борисполя, які разом із ЗСУ та ТРО боронять рубежі Броварів, отримали цінний подарунок. Про це повідомляє прес-служба Кінологічного центру поліції в Київській області. Для наших відважних воїнів юна українка намалювала ліс, мирне небо та крилату конячку. За словами художниці, лоша здатне виконувати бажання. Варто лише доторкнутися до нього та подумати про те, чого хочеться найбільше. Картину юної мисткині передали на місце дислокації оборонців Берегині-волонтерки, які вже тривалий час докладають надлюдських зусиль аби забезпечувати воїнів усім необхідним. За бажанням авторки витвір потрапив саме до поліцейських кінологів. -
Меню Закрити

Як приготувати Біфштекс з шампіньйонами

/ 5. оценок:

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Що може бути смачніше, ніж добре засмажений біфштекс?! А якщо приготувати біфштекс з яловичини з печерицями, то у вас вийде по-справжньому святкова вечеря!

На 2 порції вам знадобиться:
• 350-400 яловичої вирізки (2 порційних шматка)
• 1 цибулина;
• 10 свіжих печериць;
• 2 яйця;
• 4 ст. л. м’ясного бульйону або води;
• 2 ст. л. рослинного масла;
• чорний мелений перець;
• сіль за смаком.

Приготування:
Порційні шматки яловичини промити холодною водою, обсушити, потім відбити, посолити і поперчити за
смаком. Лук очистити, вимити і дрібно нарубати.

У сковороді розігріти олію. Підсмажити в ній цибулю до світло-золотистого кольору.
Покласти зверху підготовлене м’ясо, підсмажити (м’ясо повинно добре зарум’янитися), перевернути на іншу сторону і також підрум’янити.

Потім біфштекси знову перевернути, вогонь зменшити до мінімуму. З одного боку кожного біфштекса покласти очищені, вимиті і нарізані скибочками шампіньйони, з другого – вбити яйце.

Потім на сковороду з біфштексами потрібно додати бульйон або воду, 5-7 хвилин протушити під кришкою, і не виймаючи з сковороди, подати на стіл.

Переглядів:: 2

Автор публікації

Офлайн 3 дні

admin

0
Коментарі: 2Публікації: 7863Реєстрація: 08-03-2022
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
guest
0 коментарiв
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x
()
x