loader image
- Юна Українка подарувала Бориспільським кінологам «крилату конячку» яка виконує бажання. Днями, співробітники Кінологічного центру поліції Борисполя, які разом із ЗСУ та ТРО боронять рубежі Броварів, отримали цінний подарунок. Про це повідомляє прес-служба Кінологічного центру поліції в Київській області. Для наших відважних воїнів юна українка намалювала ліс, мирне небо та крилату конячку. За словами художниці, лоша здатне виконувати бажання. Варто лише доторкнутися до нього та подумати про те, чого хочеться найбільше. Картину юної мисткині передали на місце дислокації оборонців Берегині-волонтерки, які вже тривалий час докладають надлюдських зусиль аби забезпечувати воїнів усім необхідним. За бажанням авторки витвір потрапив саме до поліцейських кінологів. -
Меню Закрити

Як приготувати буряк по-корейськи

/ 5. оценок:

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Буряк заливається гарячою олією з обсмаженою цибулею, за принципом корейських закусок, а потім маринується з часником і спеціями. Дуже смачно, рекомендуємо спробувати.

Що потрібно для буряка по-корейськи
• Буряк – 1 кг;
• Цибуля ріпчаста – 1-2 шт.;
• Часник – 3 зубчики;
• Олія – 4 ст. ложки;
• Оцет 9% – 3 ст. ложки;
• Сіль – 1 ст. ложка;
• Цукор – 3 ст. ложки;
• Перець чорний мелений – за смаком;
• Прянощі (суміш трав, коріандр мелений і т.п.) – 1-2 ч. ложки (за смаком).

Рецепт бурячку по корейськи
Буряк очистити і натерти на тертці (якщо є
спеціальна терка, краще використовувати її). Перекладаємо буряк в каструлю і нарізаємо цибулю.

На сковороді розігріваємо олію і викладаємо на неї цибулю, цибулю потрібно обсмажити до золотистого кольору.

Часник потрібно очистити і натерти (краще видавити на давці). В буряк додаємо сіль, цукор, перець і прянощі за смаком. Це все ретельно перемішуємо. Перемішуючи вливаємо оцет.

Обсмажену цибулю разом з маслом додаємо в буряк і також реремішуємо. Далі потрібно поставити каструльку з буряком на вогонь і довести до кипіння, щоб пустила сік.

Перекладаємо буряк по-корейськи у баночки або будь який посуд і залишаємо на 5-6 годин, ще краще на ніч.

Наш буряк по-корейськи готовий. Приємного апетиту!

Переглядів:: 1

Автор публікації

Офлайн 5 дні

admin

0
Коментарі: 2Публікації: 7862Реєстрація: 08-03-2022
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
guest
0 коментарiв
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x
()
x