loader image
- Юна Українка подарувала Бориспільським кінологам «крилату конячку» яка виконує бажання. Днями, співробітники Кінологічного центру поліції Борисполя, які разом із ЗСУ та ТРО боронять рубежі Броварів, отримали цінний подарунок. Про це повідомляє прес-служба Кінологічного центру поліції в Київській області. Для наших відважних воїнів юна українка намалювала ліс, мирне небо та крилату конячку. За словами художниці, лоша здатне виконувати бажання. Варто лише доторкнутися до нього та подумати про те, чого хочеться найбільше. Картину юної мисткині передали на місце дислокації оборонців Берегині-волонтерки, які вже тривалий час докладають надлюдських зусиль аби забезпечувати воїнів усім необхідним. За бажанням авторки витвір потрапив саме до поліцейських кінологів. -
Меню Закрити

Як приготувати яблука, запечені з сиром: три ідеї для сніданку

/ 5. оценок:

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

??????, ???????? ? ?????

Запікати яблука в духовці дуже просто. Їх треба помити, видалити серцевину і наповнити цукром, медом, горіхами, сиром або сухофруктами.

Яблука, запечені з сиром та родзинками

Яблука, запечені з сиром та родзинками

Запечені разом з сиром та родзинками яблука можна подавати на сніданок.

Складові:
– яблука – 4 шт.;
– сир – 200 г.;
– цукор – 50 г.;
– родзинки – 50 г.;
– ванілін або кориця;
– яйце – 1 шт.;
– манна крупа – 1 ст.л.;
– масло.

Рецепт приготування: Яблука помити та видалити серцевину. Сир змішати з яйцем, цукром, промитим ізюмом, ваніліном або корицею і манною крупою.

Підготовленою масою начинити яблука, скласти яблука в посуд для запікання, змащеним маслом, помістити в духовку до готовності. Подавати з вершками і цукровою пудрою.

Запечені яблука з сиром і ваніллю

Запечені яблука з сиром і ваніллю

Солодкі запечені яблука з ніжною сирною начинкою мають приємний смак і аромат.

Складові:
– великі солодкі яблука – 4 шт.;
– яєчний жовток – 1 шт.;
– сир – 150 г.;
– цукор – 2 ст.л.;
– ваніль – за смаком;
– цукрова пудра – для подачі.

Як готувати: Яблука помити і зчистити верхню третину шкірки. Вирізати серцевину з насінням і вискоблити трохи м’якоті ложкою.

Сир змішати з жовтком, цукром і ваніллю; наповнити отриманою начинкою яблука. Поставити в форму, влити трохи води і запікати 25 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці.

Подавати десерт теплими, посипавши цукровою пудрою.

Яблука, запечені з сиром і горіхами

Яблука, запечені з сиром і горіхами

Готуємо простий і смачний десерт-сніданок родом з дитинства.

Складові:
– сир – 150 г.;
– мигдаль – 50 г.;
– родзинки – 50 г.;
– яєчний жовток – 1 шт.;
– мед – 2 ст.л.;
– кориця – 1/2 ч.л.;
– яблука – 7 шт.;
– лимонний сік – 1 ч.л.;
– терта цедра половини лимона – 1 ч.л.

Спосіб приготування:

Духовку розігріти до 200 градусів. Сир протерти до гладкості, мигдаль порубати. Ізюм обдати окропом і обсушити.

Сир з’єднати з жовтком, медом, лимонним соком і цедрою, корицею, це все портібно розтерти. Додати родзинки, мигдаль і добре перемішати.

Яблука вимити, обсушити, обережно видалити серцевину разом з насінням, не прорізаючи яблуко наскрізь. Наповнити сирною масою, помістити в форму, застелену пергаментом і запікати в духовці 25-30 хвилин.

Переглядів:: 3
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
guest
0 коментарiв
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Авторизація
*
*
Генерація паролю
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x
()
x