Багато хто з нас любить картоплю “Фрі”, але всі чудово знають, що вона не корисна для здоров’я. Цей рецепт буде суттєво здоровішим для багатьох любителів картопельки “Фрі”, і тим більше таку картоплю можна сміливо давати дітям.
Інгредієнти:
на 100гр.
– 5-7 шт картоплі середнього розміру
– 2 яєчних білки
– паприка
– сіль по-смаку
Спосіб приготування
Для приготування картоплю потрібно помити, почистити і порізати брусочками товщиною приблизно 1 см.
Яєчні білки змішати з сіллю.
Викласти білки в порізану картоплю і добре перемішати, щоб картопля була в яєчному білку.
Деко заслати пекарським папером і викласти на нього картоплю.
Зверху картоплю посипати паприкою.
Поставити деко в духовку, розігріту до 180 градусів, і випікати до рум’яної скоринки.
Картоплю “Фрі” потрібно їсти відразу в гарячому вигляді.
Смачного!