loader image
- Юна Українка подарувала Бориспільським кінологам «крилату конячку» яка виконує бажання. Днями, співробітники Кінологічного центру поліції Борисполя, які разом із ЗСУ та ТРО боронять рубежі Броварів, отримали цінний подарунок. Про це повідомляє прес-служба Кінологічного центру поліції в Київській області. Для наших відважних воїнів юна українка намалювала ліс, мирне небо та крилату конячку. За словами художниці, лоша здатне виконувати бажання. Варто лише доторкнутися до нього та подумати про те, чого хочеться найбільше. Картину юної мисткині передали на місце дислокації оборонців Берегині-волонтерки, які вже тривалий час докладають надлюдських зусиль аби забезпечувати воїнів усім необхідним. За бажанням авторки витвір потрапив саме до поліцейських кінологів. -
Меню Закрити

Як приготувати кольорову капусту під сирним соусом

01.07.13

Для любителів кольорової капусти, ми підготували дуже смачний рецепт якій зможе приготувати навіть молода господиня.

Інгредієнти:
– 1 качан кольорової капусти
– 80-100г. вершкового масла
– 200мл. вершків
– 3 ст.л. борошна
– 300 г. твердого сиру
– панірувальні сухарі
– сіль
– перець
– каррі
– мускатний горіх

Спосіб приготування

Розділіть квітки на маленькі шматочки, потім добре їх промийте і відправте в киплячу підсолену воду, варіть кілька хвилин. В цей же час, приступимо до приготування соусу. У страву «Кольорова капуста під сирним соусом», сміливо підходити і соус Бешамель, його теж можна використовувати.

У невелику каструльку киньте близько 30г. вершкового масла і борошна, борошно повинно добре з’єднатися з маслом. Потім додаємо вершки і натертий твердий сир. Постійно помішуючи до повного розчинення сиру, нам потрібно отримати однорідну масу.

Кольорову капусту, виймаємо з окропу і відправляємо в соус, делікатно все перемішуючи. Беремо форму для запіканок, змащуємо її маслом і обсипаємо сухарями, потім викладаємо кольорову капусту з соусом, знову посипаємо сухарями, викладаємо шматочки масла, що залишилися, і додаємо спеції.

Страва має перебувати в духовці при температурі 180 градусів, близько 30 хвилин.

Кольорова капуста під сирним соусом готова. Смачного!

Переглядів:: 4
guest
0 коментарiв
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Авторизація
*
*
Генерація паролю
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x
()
x