loader image
- Юна Українка подарувала Бориспільським кінологам «крилату конячку» яка виконує бажання. Днями, співробітники Кінологічного центру поліції Борисполя, які разом із ЗСУ та ТРО боронять рубежі Броварів, отримали цінний подарунок. Про це повідомляє прес-служба Кінологічного центру поліції в Київській області. Для наших відважних воїнів юна українка намалювала ліс, мирне небо та крилату конячку. За словами художниці, лоша здатне виконувати бажання. Варто лише доторкнутися до нього та подумати про те, чого хочеться найбільше. Картину юної мисткині передали на місце дислокації оборонців Берегині-волонтерки, які вже тривалий час докладають надлюдських зусиль аби забезпечувати воїнів усім необхідним. За бажанням авторки витвір потрапив саме до поліцейських кінологів. -
Меню Закрити

Як приготувати медові тістечка «Бджілка» (+ рецепт)

/ 5. оценок:

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Так часто хочеться порадувати себе і своїх рідних чимось домашнім і обов’язково солоденьким! Але при цьому абсолютно немає часу на те, щоб присвятити цьому заняттю цілий вечір? Тоді ми даємо вам рецепт, як приготувати прості і дуже смачні медові тістечка і при цьому витратити мінімум сил і часу. Ваша сім’я залишиться задоволена!

Інгредієнти:

Для бісквіту:
– 1 ст. борошна;
– 1 яйце;
– 1ст. кефіру;
– 0,5 ст цукру;
– 1 ч. ложка з гіркою розпушувача;
– 1-2 ст. ложка меду.

Для крему:
– 300 гр. густої сметани;
– 1 /3 ст. цукру;
– 1 велика жменя чорносливу (у мене він не сухий).

Для прикраси:
– 100 гр смажених і подрібнених в блендері горішків (у мене волоські)

Рецепт приготування медових тістечок «Бджілка» :

Змішуємо всі інгредієнти для бісквіту і ретельно розмішуємо. Додаємо мед, якщо він рідкий то так як є, а якщо густий (як у мене) то його краще розтопити (можна у мікрохвильовці або ж на паровій бані). Збиваємо все міксером або блендером до однорідності.

Виливаємо отримане тісто у форму шаром 22-24 см і випікаємо 1 корж приблизно 45 хвилин при 190 градусах. Готовність перевіряємо дерев’яною шпажкою. Коли корж охолоне – ріжемо його поперек на 2 рівні частини. Бісквіт досить щільний, пористий, як раз для сметанного крему на мій погляд, він не промокає, а просочується і тримає форму!

Чорнослив миємо й подрібнюємо в блендері або дуже дрібно нарізаємо.

Для крему змішуємо сметану з цукром і збиваємо, потім склянкою або круглою формочкою будь-якого діаметру вирізаємо кружечки у коржах. У мене вийшло по 3 кружечка з кожного коржу. Залишки не викидайте – їх подрібніть в блендері і прикрасьте тістечка зверху.

Збираємо тістечка: на великому блюді розкладаємо 6 кружків, змащуємо кремом, на крем кладемо чорнослив. Накриваємо другим кружком – теж змащуємо кремом і викладаємо чернослів.

Накриваємо третім круглячком, змащуємо верх і боки кремом і прикрашаємо як заманеться, я не змогла тут зробити покрокові докладні знімки, всі руки були в кремі і взагалі мене захопив процес, я змастила кремом, обваляла в рубаних горіхах боки. Зверху я присипала рубаними залишками бісквіта – в результаті нічого не залишилося! Можна зверху прикрасити шматочками чорносливу або листочками з вафель.

Ось і все, смачненькі медові тістечка «Бджілка» готові до вжитку. Солодкого чаювання.

Ваша, Оленка Смачненька.

Переглядів:: 1

Автор публікації

Офлайн 23 години

admin

0
Коментарі: 2Публікації: 7862Реєстрація: 08-03-2022
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
guest
0 коментарiв
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x
()
x