loader image
- Юна Українка подарувала Бориспільським кінологам «крилату конячку» яка виконує бажання. Днями, співробітники Кінологічного центру поліції Борисполя, які разом із ЗСУ та ТРО боронять рубежі Броварів, отримали цінний подарунок. Про це повідомляє прес-служба Кінологічного центру поліції в Київській області. Для наших відважних воїнів юна українка намалювала ліс, мирне небо та крилату конячку. За словами художниці, лоша здатне виконувати бажання. Варто лише доторкнутися до нього та подумати про те, чого хочеться найбільше. Картину юної мисткині передали на місце дислокації оборонців Берегині-волонтерки, які вже тривалий час докладають надлюдських зусиль аби забезпечувати воїнів усім необхідним. За бажанням авторки витвір потрапив саме до поліцейських кінологів. -
Меню Закрити

Як приготувати М’ясний соус для спагетті

/ 5. оценок:

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Соус для спагетті (або будь-якох іншої пасти) з м’ясним фаршем, грибами, овочами, сушеною зеленню і спеціями.

Можна використовувати будь-яке м’ясо – яловичину, свинину, баранину або птицю.

Час приготування: 5 годин 30 хвилин.
На 14 порцій.

Інгредієнти :
Селера 1 пуч.
Гриби 15 шт.
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Болгарський перець 1 шт.
Перець серрано 1 шт.
Часник 6 зуб.
Оливкова олія 3 ст. л.
Консервовані помідори 1200 гр
Томатна паста 500 мл
Томатний соус 1500 мл
Вода 700 мл
Вустерський соус 1 ч. л.
Петрушка сушена 1 ст. л.
Орегано сушений 1 ст. л.
Базилік сушений 1 ст. л.
Сіль 1 ч. л.
Перець чорний мелений 1 ч. л.
Яловичий фарш 1000 гр
Лавровий лист 7 шт.

Нарізати селеру і покласти в миску.
Тоненько нарізати гриби, цибулю, солодкий перець, перець серрано і часник, це все кладемо в миску.

Наливаємо оливкову олію у велику каструлю і нагріваємо на середньому вогні.

Далі додаємо нарізані продукти і тушкуємо близько 10 хвилин, помішуючи через кожні 3 хвилини. Нарізужмо помідори (або взяти нарізані), покласти в миску і трохи придушити. Додати помідори в каструлю. Все перемішати. Додати томатну пасту, соус і воду. Потім додати Вустерський соус, петрушку, орегано, базилік, сіль і чорний перець. Все перемішати і довести до кипіння.

Обсмажити фарш на сковороді на середньому вогні до готовності. При необхідності злити зайвий жир. Викласти м’ясо в соус і перемішати. Додати лавровий лист і ще раз перемішати.
Варити мінімум 3 години, перемішуючи через кожні 30 хвилин.

Соус повинен загуснути і зменшитися в об’ємі, всі інгредієнти перемішатися.
Дістати лавровий лист і викинути.

Подавати з пастою.

Переглядів:: 3
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
guest
0 коментарiв
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Авторизація
*
*
Генерація паролю
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x
()
x