loader image
- Юна Українка подарувала Бориспільським кінологам «крилату конячку» яка виконує бажання. Днями, співробітники Кінологічного центру поліції Борисполя, які разом із ЗСУ та ТРО боронять рубежі Броварів, отримали цінний подарунок. Про це повідомляє прес-служба Кінологічного центру поліції в Київській області. Для наших відважних воїнів юна українка намалювала ліс, мирне небо та крилату конячку. За словами художниці, лоша здатне виконувати бажання. Варто лише доторкнутися до нього та подумати про те, чого хочеться найбільше. Картину юної мисткині передали на місце дислокації оборонців Берегині-волонтерки, які вже тривалий час докладають надлюдських зусиль аби забезпечувати воїнів усім необхідним. За бажанням авторки витвір потрапив саме до поліцейських кінологів. -
Меню Закрити

Як приготувати оселедець маринований з лимонним соком

/ 5. оценок:

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Оселедець – це корисні ласощі! Він містить цінні Омега 3, необхідні для нормальної життєдіяльності людини. Оселедець надзвичайно корисний для клітин мозку, нормальної роботи серця і судин. Спробуйте засолити самі, адже своє набагато смачніше! Отже, як приготувати оселедець маринований з лимонним соком, дивіться рецепт.

Інгредієнти:
на 1 кг оселедця візьміть
– 3 столові ложки солі,
– 2 чайні ложечки цукру,
– 0,5 чайної ложки лимонної кислоти, а краще лимонного соку за смаком.
– додайте чорний перець горошком,
– запашний перець,
– рослинне масло
– 0,5 літра кип’яченої води

Також можна додати кружальця сирої моркви, порізану колечками червону цибулю і лавровий лист.
Дуже красиво виглядає в скляній баночці!

Спосіб приготування
Рибку очистіть, відріжте хвіст і плавники. Приготуйте маринад. Розчиніть у воді цукор, сіль і лимонну кислоту або сік лимона. Все це розмішайте і залийте оселедець маринадом, поставивши потім в холодильник на добу.

Потім рибу помийте під струменем холодної проточної води, наріжте невеликими скибочками і складіть в банку, приправивши кожен шар спеціями і залийте рослинним маслом, додавши моркву, лаврушку і цибулю. Нехай ще трохи постоїть і вбере в себе спеції. Оселедчик пряного засолу готовий!

Можна маринувати тушку цілком, шматочками або згорнутими скибочками філе.

Переглядів:: 1
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
guest
0 коментарiв
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Авторизація
*
*
Генерація паролю
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x
()
x