loader image
- Юна Українка подарувала Бориспільським кінологам «крилату конячку» яка виконує бажання. Днями, співробітники Кінологічного центру поліції Борисполя, які разом із ЗСУ та ТРО боронять рубежі Броварів, отримали цінний подарунок. Про це повідомляє прес-служба Кінологічного центру поліції в Київській області. Для наших відважних воїнів юна українка намалювала ліс, мирне небо та крилату конячку. За словами художниці, лоша здатне виконувати бажання. Варто лише доторкнутися до нього та подумати про те, чого хочеться найбільше. Картину юної мисткині передали на місце дислокації оборонців Берегині-волонтерки, які вже тривалий час докладають надлюдських зусиль аби забезпечувати воїнів усім необхідним. За бажанням авторки витвір потрапив саме до поліцейських кінологів. -
Меню Закрити

Як приготувати рiздвяний пиpiг з індички

/ 5. оценок:

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Індичка – символ Різдва. Пропонуємо вам смачний рецепт різдвяного пирога з індичкою.

Для того аби приготувати різдвяний пиріг з індички нам потрібно:
– листкове тісто – упаковка
– філе індички 400-500 грам
– цибуля-порей – 2 стебла
– цибуля ріпчаста – 1 середня
– вода – 1/2 літра
– бекон – 4 полосочки
– часник – 3-4 зубчики
– мигдаль – 15 горішків
– борошно – 2 ст.л.
– сметана – 2 ч.л.
– оливкова олія – 2 ст.л.
– вершкове масло – 1 ч.л.
– яйце
– перець
– чебрець
– шалфей

Рецепт пирога з індички, як готуємо:
Перший крок в приготуванні начинки – бульйон з індички. Беремо 1/5 літра, додаємо філе індички і цілу цибулину з лушпинням – вона додасть бульйону золотистий колір. Варимо все 30 хв. Щоб бульйон не втратив аромат, накриваємо його кришкою.

Далі нарізаємо крупно цибулю-порей і кладемо у воду на 10 хвилин. В цибулі багато піску і її варто добре промити.

Потім ріжемо на середні шматочки філе індички, бекон (достатньо взяти 4 смужки), цибулю і часник.

Змішуємо оливкове та вершкове масло, та смажимо на ньому часник і бекон, а для аромату додамо трохи чебрецю. Далі в бекон кидаємо індичку і очищену цибулю-порей. Залишаємо тушитися на 30 хв.

У заздалегідь приготовлене або куплене в магазині листкове тісто насипаємо середньо нарізаний мигдаль і листочки шалфею, після чого тісто злегка розкачуємо.

У готову цибулю додаємо 2 столові ложки борошна (готовність цибулі перевірити просто – коли її придавити пальцями, вона повинна розповзтися). Після цього в суміш додаємо 150 мл бульйону, все ретельно перемішуємо і знову ставимо на слабкий вогонь. Додаємо дві чайні ложки сметани. Готову суміш перчимо і солимо.

Щоб зайва волога з пирога пішла, начинку варто відкинути на сито, після чого викласти у форму для пирога.

Зверху кладемо тісто, злегка підтискаючи його з країв. Для того, щоб пиріг вийшов максимально хрустким, на тесті зверху варто зробити надрізи – тоді зайва волога з пирога піде. Після цього пиріг змащуємо збитим яйцем і ставимо в розігріту на 180 духовку на 30 хв.

Подавати такий пиріг краще з молодим зеленим горошком і соусом, який ми злили з начинки.

Смачного!

Переглядів:: 7
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
guest
0 коментарiв
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Авторизація
*
*
Генерація паролю
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x
()
x