Дуже смачний рецепт гострого салату з червоної капусти та яблуками. Такий салат підійде як для закуски так і добре доповнить основну страву. Салат з чарвоної капусти дуже смачний у поєднанні з картоплею або гречкою.
Що портібно для салату з червоної капусти, Інгредієнти:
• качан капусти середнього розміру – 1 шт.
• кисле яблуко – 1 шт.
• тертий хрін – 2 ст.л.
• діжонська гірчиця – 2 ст.л.
• цукор – 4 ст.л.
• оливкова олія – 60 мл
• сіль і мелений перець – за смаком
• білий винний оцет – 2 ст.л.
Рецепт приготування салату з червоної капусти
Капусту і яблуко помити й обсушити. Капусту нашаткувати, яблуко натерти на крупній тертці.
Як приготувати заправку для салату змішати тертий хрін, гірчицю, оцет, оливкову олію, цукор, сіль і мелений перець.
У великій салатниці з’єднати капусту і терте яблуко, полити заправкою і добре перемішати. Дати салату настоятися протягом години.
Салат з червоної капусти готовий до вжитку. Смачного!