М’ясо та авокадо – це одне з найбільш креативних і фантастично смачних кулінарних поєднань. Особливо добре ці продукти поєднуються в салаті разом із зеленню і цибулею. Читай далі рецепт, як готувати салат з м’ясом і авокадо.
Інгредієнти на 2-4 порції:
– авокадо 1 шт.
– копчена курка (або балик) 250 г.
– помідори 2 шт.
– лук 1 шт.
– сіль за смаком.
– перець за смаком.
– сир 50 г.
– кріп, петрушка за смаком.
Приготування:
1. Для початку треба порізати цибулю. Її ми ріжемо невеликими кубиками.
2. Далі цибулю необхідно обсмажити до золотистого кольору на рослинній олії. Не забудь підсолити і поперчити її.
3. Такими ж шматочками ріжемо авокадо та томати. Складаємо в салатницю.
4. Курку або балик нарізаємо смужками. Також відправляємо в миску.
5. Залишилося порубати дрібно зелень. Складаємо всі інгредієнти в салатник. При цьому пересмажену цибулю треба додавати разом з маслом.
6. В кінці додаємо в салат мелений перець, сіль, ще раз все перемішуємо.
7. Якщо є необхідність, можна додати в салат ще трохи рослинної або оливкової олії без запаху. Посипаємо тертим сиром.