loader image
- Юна Українка подарувала Бориспільським кінологам «крилату конячку» яка виконує бажання. Днями, співробітники Кінологічного центру поліції Борисполя, які разом із ЗСУ та ТРО боронять рубежі Броварів, отримали цінний подарунок. Про це повідомляє прес-служба Кінологічного центру поліції в Київській області. Для наших відважних воїнів юна українка намалювала ліс, мирне небо та крилату конячку. За словами художниці, лоша здатне виконувати бажання. Варто лише доторкнутися до нього та подумати про те, чого хочеться найбільше. Картину юної мисткині передали на місце дислокації оборонців Берегині-волонтерки, які вже тривалий час докладають надлюдських зусиль аби забезпечувати воїнів усім необхідним. За бажанням авторки витвір потрапив саме до поліцейських кінологів. -
Меню Закрити

Як приготувати шашлик із щуки на кострі

/ 5. оценок:

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Рецепт шашлик із щуки не вимагає ні багато часу, ні яких складних маніпуляцій. Все просто – щуку розділити на філе, нарізати невеликими шматочками, злегка замаринувати в солі і чорному перці, полити розтопленим вершковим маслом і запікати над вугіллям як звичайний шашлик. Цей рибний шашлик можна готувати як на пікніку, так і на дачі або риболовлі.

Для шашлик із щуки нам потрібно :
– 1-на щука (або 2 філе зі щуки)
– 50 гр. вершкового масла
– Сіль, чорний перець мелений – за смаком

Для приготування шашлику підійде як велика риба, так і щучка поменше.

Велика щука нарізається шматками, якщо щука невелика – робимо з неї філе щоб з кістками не морочитися потім.

Перед приготуванням щуки, щоб відбити неприємний запах, можна замочити її на деякий час у холодній воді з додаванням солі і нарізаного лимону…

Отже, по-перше нам потрібно щуку промити, розпотрошити і видалити всі плавці й голову, і потім вирізати з неї філейну частину. Для цього, розрізаємо уздовж щуку навпіл і видаляємо хребет, потім необхідно філе акуратно відділити від шкурки.

Нарізаємо на невеликі шматочки і, посипавши сіллю і чорним перцем, перемішуємо, даємо протягом 20 хвилин насититися спеціями.

Тепер ці шматочки нанизуємо на шампури.

У ложці над вугіллям розтопимо шматок вершкового масла, і поливаємо їм щуку.

Запікаємо наш шашлик над вугіллям до повної готовності риби.

Знімаємо готовий шашлик з шампура і можна подавати до столу, прикрасивши його зеленню, нарізаним луком і часточкою лимону.

Приємного вам апетиту та успіхів у приготуванні вищеописаного рецепту шашлик зі щуки.

Переглядів:: 1

Автор публікації

Офлайн 4 дні

admin

0
Коментарі: 2Публікації: 7862Реєстрація: 08-03-2022
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
guest
0 коментарiв
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x
()
x