loader image
- Юна Українка подарувала Бориспільським кінологам «крилату конячку» яка виконує бажання. Днями, співробітники Кінологічного центру поліції Борисполя, які разом із ЗСУ та ТРО боронять рубежі Броварів, отримали цінний подарунок. Про це повідомляє прес-служба Кінологічного центру поліції в Київській області. Для наших відважних воїнів юна українка намалювала ліс, мирне небо та крилату конячку. За словами художниці, лоша здатне виконувати бажання. Варто лише доторкнутися до нього та подумати про те, чого хочеться найбільше. Картину юної мисткині передали на місце дислокації оборонців Берегині-волонтерки, які вже тривалий час докладають надлюдських зусиль аби забезпечувати воїнів усім необхідним. За бажанням авторки витвір потрапив саме до поліцейських кінологів. -
Меню Закрити

Як приготувати сирну запіканку на сковороді

/ 5. оценок:

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Якщо ні духовки, все одно можна посмажити запіканку в сковороді на плиті. І на одній сирною основі, як бачите, можна приготувати масу різних десертів. У сезон це буде свято смаку, а взимку – яскравий спогад про літо!

Знадобиться:
• Сир напівжирний – 500 гр.;
• Яйце куряче – 5шт;
• Волоський горіх (ядро) – 100 гр.;
• Цукор (75 гр) – 5ст.л.;
• Лимон – 0.5шт.;
• Сіль.

А також будь-які ягоди (заморожені теж підійдуть) або варення, желе.

Підготовка інгредієнтів
Горіхи перемолоти в борошно в кавомолці.
Цедру лимона натерти на дрібній тертці.
У блендері збити яйця з цукром і сіллю.
Сир перетерти в пластичну масу без крупинок в блендері або через сито.
З’єднати сирну масу з яйцями, додати горіхову борошно і цедру. Добре збити в блендері.

Приготування страви
На сковороду постелити пекарській папір, змащену будь-яким маслом або маргарином.
Вилити сирну масу на сковороду.
Накрити кришкою і випікати при дуже низькій температурі близько 100-110 градусів (якщо плита газова, то бажано скористатися розсікачем полум’я) на протязі 20 хв.

Подавати запіканку можна з будь-якими ягодами, полив сиропом з варення або желе.

Смачного!

Переглядів:: 2

Автор публікації

Офлайн 4 дні

admin

0
Коментарі: 2Публікації: 7863Реєстрація: 08-03-2022
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
guest
0 коментарiв
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x
()
x