loader image
- Юна Українка подарувала Бориспільським кінологам «крилату конячку» яка виконує бажання. Днями, співробітники Кінологічного центру поліції Борисполя, які разом із ЗСУ та ТРО боронять рубежі Броварів, отримали цінний подарунок. Про це повідомляє прес-служба Кінологічного центру поліції в Київській області. Для наших відважних воїнів юна українка намалювала ліс, мирне небо та крилату конячку. За словами художниці, лоша здатне виконувати бажання. Варто лише доторкнутися до нього та подумати про те, чого хочеться найбільше. Картину юної мисткині передали на місце дислокації оборонців Берегині-волонтерки, які вже тривалий час докладають надлюдських зусиль аби забезпечувати воїнів усім необхідним. За бажанням авторки витвір потрапив саме до поліцейських кінологів. -
Меню Закрити

Як приготувати Смажені кабачки в овочевому соусі (рецепт для консервування)

/ 5. оценок:

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Чудовий овоч кабачок: хороший і свіжоприготовлений на літньому столі, смачний і в заготовках. А вже скільки різних способів його перетворення для зимового вживання придумали наші господині!

Він відмінно поєднується з традиційними сезонними овочами з наших грядок, тому і в банки найчастіше потрапляє в їх компанії.

Влітку свіжі кабачки найчастіше готують смаженими. Давайте і заготовимо їх на зиму в такому вигляді.

Інгредієнти для приготування смажених кабачків в овочевому соусі:

• 1 кг кабачків,
• 2 цибулини,
• 3 зубчики часнику,
• 0,5 кг томатів,
• 4 шт. солодкого перцю,
• 1,5 ст. л. цукру,
• 2 ч. л. солі,
• 1 ст. л. 9% оцту,
• пучок зелені (петрушка, кріп),
• рослинне масло для обсмажування.

Рецепт приготування:

Спочатку підготуємо всі овочі. Кабачки очищаємо від шкірки і нарізаємо кружечками завтовшки близько 1 см.

У болгарського перцю видаляємо плодоніжки і насіння, а потім нарізаємо кубиками.

Томати нарізаємо теж кубиками, а цибулю – півкільцями. Зелень подрібнюємо, а часник нарізаємо пластинками.

На розігрітій сковороді, змащеній олією, обсмажуємо з двох сторін скибочки кабачків. Сильно смажити не потрібно.

З невеликим додаванням олії обсмажуємо цибулю до золотистого кольору. Потім в цю ж сковороду викладаємо підготовлені томати і перець, перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо 10 хвилин на маленькому вогні.

Після того як овочі протушкували, перекладаємо їх в каструлю і подрібнюємо блендером. Потім в отриману масу додаємо цукор, сіль і оцет. Все перемішуємо і проварюємо на повільному вогні 1-2 хвилини.

Тепер всі інгредієнти підготовлені, можна заповнювати попередньо простерилізовані банки. На дно наливаємо більшу ложку отриманого овочевого соусу, додаємо трохи зелені, 2-3 пластинки часнику і викладаємо шар кабачків.

Так потрібно перешаровувати, стежачи, щоб не було порожнеч. У самому верху останнім повинен виявитися соус.

Накриваємо банки стерилізованими кришками і ставимо на стерилізацію в каструлю з водою. На її дно не забуваємо покласти тканинну серветку. Час стерилізації літрових банок – 90 хвилин, півлітрових – 60 хвилин.

По закінченні цього часу банки закручуємо і перевертаємо, залишаючи так до повного охолодження. З цієї кількості інгредієнтів виходить 2 літри смажених кабачків в овочевому соусі.

Переглядів:: 1
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
guest
0 коментарiв
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Авторизація
*
*
Генерація паролю
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x
()
x