Час приготування: 1 година
Складність: легко
Калорійність: 210 ккал
на 1 порцію
білки – 13,2 г,
жири – 8,6 г,
вуглеводи – 19,9 г
Для супу потрібно:
сіль (за смаком)
ріпа – 1 шт.
картопля – 4 шт.
зелена цибуля невеликий пучок – 1
Для фрикаделькі:
хлібні крихти – 3 ч.л.
сіль (за смаком)
щіпка тертого мускатного горіха
яловичий фарш – 200 г
яйце – 1 шт.
————————
У великій мисці змішати фарш, яйце, хлібні крихти і мускатний горіх. Приправити сіллю і перцем. Скатати з отриманої маси кульки розміром з грецький горіх.
Картоплю і ріпу очистити, нарізати соломкою. У каструлю налити 2 л
холодної води, покласти овочі і варити 10-15 хв. Потім додати фрикадельки і готувати ще 10 хв.
Готовий суп зняти з вогню, дати настоятися хвилин 10. Перед тим як вживати посипте дрібно нарізаною зеленою цибулею.