Без проблем можна приготувати знаменитий шоколадний торт Захер в мультиварці. Читай докладний та легкий рецепт смачного захеру нижче.
Інгридієнти які потрібно для торту Захер:
Для тіста знадобиться:
• борошно -120 г;
• цукор – 120 г;
• вершкове масло – 120 г;
• чорний шоколад – 120 г;
• яйця – 6 шт.
Для абрикосовою глазурі:
• абрикосовий джем – 150 г;
• лимонний сік – 1 ст.л.
Для шоколадної глазурі:
• чорний шоколад – 80 г;
• вершкове масло – 60 г.
Рецепт розрахований на 12 порцій, отже, як приготувати торт Захер в мультиварці
Розламуємо шоколад на шматочки і розтоплюємо разом з вершковим маслом.
Потім збиваємо жовтки з половиною цукру до густої піни. Додаємо шоколадну суміш і акуратно перемішуємо. Далі потрібно додати просіяне борошно, ще раз перемішати.
Також портібно збити білки в пишну піну. Всипати цукор, збити до щільності і блиску. По частинах додати білки в тісто, щоразу обережно перемішуючи знизу вгору.
Чашу мультиварки змащуємо вершковим маслом і присипаємо борошном. Додаємо тісто і готуємо в режимі «Випічка» 45 хвилин. Акуратно вийнямаємо бісквіт за допомогою підставки для пароварки. Остудити на решітці.
Абрикосовий джем підігріваємо і протераємо через сито.
Бісквіт розрізаємо навпіл і змащуємо половиною абрикосового джему, зверху накриваємо другим коржем. У джем який залишився додаємо сік лимона і перемішуємо. За допомогою кулінарної кісточкі змащуємо джемом увесь торт.
На завершення розтоплюємо шоколад і масло для глазурі, покриваємо увесь торт торт.
Ставимо в холодильник на кілька годин.
Ось так легко готується смачний шоколодний торт Захер у мультиварці. Смачного.