loader image
- Юна Українка подарувала Бориспільським кінологам «крилату конячку» яка виконує бажання. Днями, співробітники Кінологічного центру поліції Борисполя, які разом із ЗСУ та ТРО боронять рубежі Броварів, отримали цінний подарунок. Про це повідомляє прес-служба Кінологічного центру поліції в Київській області. Для наших відважних воїнів юна українка намалювала ліс, мирне небо та крилату конячку. За словами художниці, лоша здатне виконувати бажання. Варто лише доторкнутися до нього та подумати про те, чого хочеться найбільше. Картину юної мисткині передали на місце дислокації оборонців Берегині-волонтерки, які вже тривалий час докладають надлюдських зусиль аби забезпечувати воїнів усім необхідним. За бажанням авторки витвір потрапив саме до поліцейських кінологів. -
Меню Закрити

Як приготувати Запечену качку з фруктами

/ 5. оценок:

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Поєднання м’яса качки з апельсинами, на наш погляд, найбільш вдале. Аромат цитрусових найкраще асоціюється із зимовими святами. Додайте до них тертий корінь імбиру, біле вино і часточки груші, і отримаєте дуже смачний соус.

Можна нашпигувати тушку картоплею і цибулею а перед подачею на стіл посипати рубаним мигдалем.

Рецепт приготування Запеченої качки ж фруктами

Аби запечена качка була неперевершена, Вам знадобиться:
• 1 тушка качки,
• 3 картоплини,
• 2 цибулини,
• 2 ст. л. рослинного масла,
• 3 груші,
• 2 апельсина,
• 1 чайна ложка тертого імбирного кореня,
• 150 мл білого сухого вина,
• 50 г рубленого мигдалю,
• сіль, мелений чорний перець.

Як запекти качку з фруктами, покроковий рецепт:
1. Качку вимити, обсушити, натерти меленим чорним перцем, сіллю і прибрати в холодильник на ніч.

2. Вранці картоплю очистити і нарізати кубиками. Цибулю очистити, порубати і злегка обсмажити на 1 ст. л. рослинного масла. Підмішати до картоплі, посолити і поперчити.

3. Духовку нагріти до 180 ° С.
Тушку качки нафарширувати картоплею з цибулею, отвір зашити. Помістити в глибоке деко, запікати близько 2,5 годин, періодично поливаючи рідиною від смаження.

4. Груші очистити від насіння і нарізати часточками. Апельсини очистити, розділити на часточки і кожну очистити від білих плівок. Додати апельсини разом з грушами і імбиром в деко до качки, влити вино і запікати ще 10 хв, поливаючи качку соусом.

5. Горіхи злегка підрум’янити без жиру і посипати ними качку перед подачею.

Спробуйте приготувати за цим рецептом заперечену качку з фруктами, і гості будуть у захваті від колориту смаків.

Ваша, Оленка Смачненька.

Переглядів:: 1
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
guest
0 коментарiв
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Авторизація
*
*
Генерація паролю
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x
()
x