loader image
- Юна Українка подарувала Бориспільським кінологам «крилату конячку» яка виконує бажання. Днями, співробітники Кінологічного центру поліції Борисполя, які разом із ЗСУ та ТРО боронять рубежі Броварів, отримали цінний подарунок. Про це повідомляє прес-служба Кінологічного центру поліції в Київській області. Для наших відважних воїнів юна українка намалювала ліс, мирне небо та крилату конячку. За словами художниці, лоша здатне виконувати бажання. Варто лише доторкнутися до нього та подумати про те, чого хочеться найбільше. Картину юної мисткині передали на місце дислокації оборонців Берегині-волонтерки, які вже тривалий час докладають надлюдських зусиль аби забезпечувати воїнів усім необхідним. За бажанням авторки витвір потрапив саме до поліцейських кінологів. -
Меню Закрити

Як приготувати Зігріваючий крем-суп з імбиром і часником

/ 5. оценок:

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Чудовий пікантний і пряний суп-пюрe з імбиру, відмінно підходить для зігріваючого меню. Цей зігріваючий крем-суп з імбиром і часником – відмінний спосіб зігрітися восени і взимку. Його аромат не залишить не одну людину байдужою.

Отже, перегляньте, або краще запишіть, рецепт чудового зігріваючий крем-суп з імбиром і часником, і неодмінно спробуйте приготувати, ми впевненні що цей крем-суп сподобається усій вашій родині.

Інгредієнти які знадобляться для приготування цього крем-супу:
– 1500 мл. бульйону з курки;
– 100 мл. вершків;
– 400 граммів вареної картоплі;
– 50 граммів вершкового свіжого масла;
– 30 граммів імбиру;
– 1 ст. ложка свіжовижатого лимонного соку;
– 1 ч. Ложка кмину;
– 1 шт. перцю чилі;
– 8-10 зубчиків часнику;
– зелень за смаком;
– сіль за смаком;
– перець за смаком.

Спосіб приготування зігріваючого крем-суп з імбиром і часником:
Запечіть часник в духовці протягом 15 хвилин – при температурі 2OO градусів. Розтопіть вершкове масло в сотейнику і обсмажте в ньому подрібнену цибулю.

Додайте корінь імбиру, чилі (дрібно нарізаний) і запечений часник. Обсмажте хвилину (максимум), покладіть картоплю і влийте бульончик.

Доведіть до кипіння, поваріть п’ять хвилин. Перебийте суп у блендері. Додайте лимонний сік і вершки.

Перед подачею посипте суп рубаною зеленню.

Переглядів:: 1

Автор публікації

Офлайн 22 години

admin

0
Коментарі: 2Публікації: 7862Реєстрація: 08-03-2022
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
guest
0 коментарiв
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x
()
x