Можна відразу випити свіжовіджатий сік моркви або заготовити морквяний сік на зиму.
Знадобиться свіжа натерта морквина.
Викладемо її в марлю і відіжмемо сік за допомогою преса або руками. Щоб заготовити на зиму багато морквяного соку, краще скористатися соковижималкою.
Вимиті овочі пропустимо через соковижималку, охолодемо і додамо цукор за смаком. Можна пити і постачати організм корисними речовинами усю зиму, покращуючи своє самопочуття!
Для заготівки на зиму нагріємо сік до 80 градусів і перельємо в стерилізовані банки. Закатати і поставимо в темне місце або у підвал.
Морквяний сік виходить дуже смачним, якщо змішати його з яблучним соком, нагріти до 80 градусів і закатати.
Переглядів:: 3
Автор публікації
Офлайн 4 дні