loader image
- Юна Українка подарувала Бориспільським кінологам «крилату конячку» яка виконує бажання. Днями, співробітники Кінологічного центру поліції Борисполя, які разом із ЗСУ та ТРО боронять рубежі Броварів, отримали цінний подарунок. Про це повідомляє прес-служба Кінологічного центру поліції в Київській області. Для наших відважних воїнів юна українка намалювала ліс, мирне небо та крилату конячку. За словами художниці, лоша здатне виконувати бажання. Варто лише доторкнутися до нього та подумати про те, чого хочеться найбільше. Картину юної мисткині передали на місце дислокації оборонців Берегині-волонтерки, які вже тривалий час докладають надлюдських зусиль аби забезпечувати воїнів усім необхідним. За бажанням авторки витвір потрапив саме до поліцейських кінологів. -
Меню Закрити

Як зробити булочки з шоколадом і корицею

/ 5. оценок:

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Усім відомо, що кориця допомагає понизити рівень змісту глюкози в сироватці крові. Це важливо для діабетиків. Ми розповімо як зробити чудові булочки із шоколадом та корицею

Інгредієнти:

Для тіста знадобиться:
– 1/2 склянки (120 мл) молока
– 1/4 склянки (50 г) плюс щіпка цукру
– 1 1/2 чайної ложки (5 грамів) сухих дріжджів
– 1 велике яйце
– 2 чашки (250 грамів) борошна, плюс для робочої поверхні
– 1/2 чайної ложки солі
– 3 столові ложки (45 г) несолоного вершкового масла, кімнатної температури

шоколадна начинка:
– 3 столові ложки (45 г) несолоного вершкового масла, кімнатної температури
– 1/4 склянки (50 г) цукрового піску
– 225 грамів напівсолодкого шоколаду
– Щіпка солі
– 3/4 чайної ложки меленої кориці (за бажанням)

для верхнього змазування булочок:
– 1 яйце
– 2 чайні ложки (10 мл) жирних вершків або молока

Як це приготувати:

готуємо тісто:
– Нагрійте молоко, змішайте з щіпкою цукру, додайте дріжджі і дайте постояти близько 5 – хвилин. У маленькій мисці, збийте разом яйця і 1/4 склянки цукру, потім повільно перемішайте з дріжджовою сумішшю
– Змішайте борошно з сіллю, додайте яєчну суміш-міксером перемішайте, додайте вершкове масло, вимісіть тісто, воно має бути еластичним і пружним.
– Накриваємо тісто сухим кухонним рушником і залишаємо у теплому місці на 1 годину

Готуємо начинку:
Шоколад роздрібніть, змішайте з цукром, сіллю і корицею в блендері, додайте вершкове масло, перемішайте у блендері
– Як тісто підніметься, викладіть його на поверхню, присипану борошном, розкатайте у великий прямокутник, розподіліть начинку і скатайте в рулет. Потім розріжте на круги по 2 см завтовшки.
– Форму для випічки змастіть маслом, покладіть булочки, дайте постояти 30 хвилин під рушником у теплому місці
– Яйця збийте до вершків і промажте булочки
– Випікати при температурі 180 градусів 20 хвилин

Смачного!

Переглядів:: 1

Автор публікації

Офлайн 4 дні

admin

0
Коментарі: 2Публікації: 7863Реєстрація: 08-03-2022
Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
guest
0 коментарiв
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x
()
x