У меню ресторану Тіни Канделакі є блюдо, яке готують за рецептом ведучої, – рулетики «Тінатін» з лаваша з начинкою з сиру, болгарського перцю і зелені.
Тіна Канделкі стежить за своєю фігурою, і тому її фірмова страва – низькокалорійна і не зашкодить вашій фігурі.
Інгредієнти:
• Лаваш (вірменський) 1 шт.;
• Сметана 80 г.;
• Перець болгарський 20 г.;
• Зелень (базилік і кріп) 10 г.;
• Салат-латук 40 г.;
• Сир (сулугуні) 70 г.
Спосіб приготування:
Крок 1. Лаваш розгорнути і змастити сметаною.
Крок 2. Салат порвати і викласти на сметану по всій поверхні лаваша.
Крок 3. З одного краю лаваша викласти нарізаний соломкою болгарський перець.
Крок 4. Посипати нарізаною зеленню.
Крок 5. Посипати тертим сиром.
Крок 6. Акуратно згорнути в рулет. Починати згортати потрібно з того кінця, де викладений болгарський перець – так він виявиться в самій серединці рулету.
Крок 7. Розрізати на 4 частини. Подавати з часниковим соусом.
Приємного апетиту!