Важко уявити собі сніданок без сирничків. Та і взагалі, його роблять хоч би раз на рік більшість господарок, а діти від них просто в захваті. Ідеальним поєднанням для нього буде чашка, теплого молока або ароматного чаю.
Інгредієнти
– сир 700 г.;
– яйце куряче 1 шт.;
– жовток яєчний 1 шт.;
– борошно (+ для панірування) 3 ст. ложки;
– крупа манна 3 ст. ложки;
– цукор 4-5 ст. ложки;
– банан 2 шт.;
– ваніль 1 г.;
– цедра лимона 1 ч. ложка;
– масло рослинне;
– борошно;
– сіль.
Розраховано на 6 порцій
Сир протерти через сито, додати розім’яті виделкою банани, цукор, ваніль, цедру, яйце і жовток, борошно, манку і сіль.
Добре перемішати. Невелику частину маси помістити на добре присипану борошном поверхню.
Скатати ковбаскою. Нарізати на порції і сформувати сирники, добре запанірувати їх у борошні.
Смажити в добре нагрітому маслі до золотисто-коричневої скоринки. Відкинути на паперовий рушник для видалення зайвого жиру.
Сервірувати відразу. Можна зі сметаною або йогуртом, медом, варенням або джемом, з тим, що ви любите.
Смачного!