Вид: Салати, М’ясний салат
Кухня: Домашня
Час: 15 хв.
Складність: Легко
Опис:
Теплий салат – це незвичайно смачно. Його можна приготувати на затишну сімейну вечерю або до приходу довгожданих гостей, які будуть приємно здивовані. Це два в одному: салат і друге блюдо, смакота і заощадження часу. Оцініть самі!
Що потрібно для салату (Інгредієнти)
– грудинка з/к- 90 г;
– сухарики – 20 г;
– помідори чері – 6 шт;
– лук ріпчатий – 1 шт;
– листья салату – 1 пучок;
– 1 яйце.
Для соусу:
– сок лимону 1/4;
– 1 ст.л.оливкової олії.
Як приготувати теплий салат
1) Грудинку порізати пластами і трохи обсмажити на сильному вогні в рослинній олії, залишити декілька
шматочків для прикраси.
2) Листки салату порвати, помідори нарізати половинками, а яйце розрізати на 4 частини.
3) Усі інгредієнти перемішати, прикрасити часточками лимона, нарізаним яйцем і декількома пластами
бекону, додати сухарі.
4) Салат полити лимонним соусом.