loader image
- Юна Українка подарувала Бориспільським кінологам «крилату конячку» яка виконує бажання. Днями, співробітники Кінологічного центру поліції Борисполя, які разом із ЗСУ та ТРО боронять рубежі Броварів, отримали цінний подарунок. Про це повідомляє прес-служба Кінологічного центру поліції в Київській області. Для наших відважних воїнів юна українка намалювала ліс, мирне небо та крилату конячку. За словами художниці, лоша здатне виконувати бажання. Варто лише доторкнутися до нього та подумати про те, чого хочеться найбільше. Картину юної мисткині передали на місце дислокації оборонців Берегині-волонтерки, які вже тривалий час докладають надлюдських зусиль аби забезпечувати воїнів усім необхідним. За бажанням авторки витвір потрапив саме до поліцейських кінологів. -
Меню Закрити

Зелена «Шакшука» по-ізраїльськи: рецепт яєчні на сніданок для всієї родини

/ 5. оценок:

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Одним із ключових інгредієнтів «Шакшука» по-ізраїльськи є томатний соус, але в цьому рецепті його немає. При цьому зелена яєчня виходить не менш смачною і підходить як сніданок для всієї родини.

Необхідні інгредієнти

  • кріп, гілочка – 10 шт.;
  • яйце – 4 шт.;
  • вершки – 50 мл;
  • кедрові горіхи – 75 г;
  • оливкова олія – 50 мл;
  • лайм – 0,5 шт.;
  • петрушка – 1 пучок;
  • кінза – 1 п;
  • часник – 3 зубчики;
  • перець халапеньо – 0,5 шт.;
  • горошок заморожений – 150 г;
  • сіль за смаком.

    Спосіб приготування

    1. У блендер викласти всі інгредієнти, попередньо промивши їх, виключаючи яйця, олію та вершки. З лайма вичавити сік.
    2. Подрібнити продукти до пюре.
    3. У глибокій сковороді розігріти олію. Викласти зелену масу.
    4. За хвилину додайте вершки. Все перемішати.
    5. Зробити 4 невеликі отвори в масі. Після чого у кожен отвір розбити по яйцю, не зачіпаючи жовток.
    6. Через 4 хвилини смажена “Шакшука” по-ізраїльськи готова.

  • Переглядів:: 3
    Share on facebook
    Share on telegram
    Share on twitter
    guest
    0 коментарiв
    Межтекстовые Отзывы
    Посмотреть все комментарии
    Авторизація
    *
    *
    Реєстрація
    *
    *
    *
    Пароль не введено
    *
    Генерація паролю
    0
    Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x
    ()
    x